ADÜ’de girişimcilik konferansı gerçekleşti

Dünya - 24.12.2017 - 10:12

İş Adamı ve Marka Kurucusu Ufuk Coşkun, ’Girişimcilik’’ temalı söyleşi dizisiyle deneyimlerini aktarmaya devam ediyor. Yoğun mesaisi arasında Üniversitelerden gelen konferans taleplerini de geri çevirmeyen Coşkun ‘’Ülkemizin Genç Girişimcilere ihtiyacı ‘’ var diyerek konferanslarına devam ediyor.

Adnan Menderes Üniversitesi İsabeyli Yerleşkesin ’de gerçekleşen söyleşiye Adnan Menderes Üniversitesi öğrencileri yoğun ilgi gösterdi. Ufuk Coşkun, iş hayatındaki 22 yıllık başarı hikâyesini genç katılımcılara anlattı. Markaların kuruluşuyla ilgili önemli noktalara da değinen Coşkun ‘’Gelecekteki önemli Dünya markalarını Türk gençleri kurabilir, Buna Türk gençlerinin inanması ‘’ lazım dedi. Başarı hakkında genç katılımcılara tüyolar da veren Coşkun ‘’Her başarının ardında mutlu bir aile vardır’’ dedi ve gençlere mutlu bir aile yaşantısının başarıdaki öneminden bahsetti. Girişimcilik ve yeni iş yeri kurma hakkında bilgilerde verdi.

Dünya Aksaray İHH Başkanı Korkmaz Özgürlük Filosu’nda

Dünya Macera Park Çok Yakında Yeni Sezona Merhaba Diyecek

Dünya Aksaray İHH 2024 Ramazan Faaliyetleri

Dünya Başkan Dinçer Çocukları 23 Nisan Çocuk Şenliğine Davet Etti

Dünya Yeni Belediye Hizmet Binasında Çalışmalar Aralıksız Sürüyor

Dünya Solaklı’da Bir İlk: Kadın Başkan Seçildi

Dünya Başkan Dr. Evren Dinçer Mazbatasını Aldı

Dünya Bayramda Belediye Hizmetleri Kesintisiz Sürecek

Dünya Alanya Aksaraylılar Platformundan Geleneksel İftar

Dünya Aksaray Yerel Seçim Sonuçları

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021