Aksaray Haberleri - 23.05.2015 - 9:18
Adana Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan ile Mersin Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Yıldırım, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’ya nezaket ziyaretinde bulundu.
Aksaray’ın Gülağaç ilçesi doğumlu Adana Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan beraberindeki Mersin Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Yıldırım ile birlikte Başkan Yazgı’yı ziyaret ederek bir süre görüştüler. Ziyarete Ak Parti Gülağaç İlçe Başkanı Ruhi Turgut da eşlik etti.
Daha önce Aksaray’ı ziyaret etmeye düşündüğünü aktaran Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, son bir yılda Aksaray’ın çehresinin değişerek büyük gelişme kaydettiğini söyledi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yazgı, Cumhuriyet Başsavcıları Ali Yeldan ve Mustafa Yıldırım’a günün anısına hediye takdim etti.
Aksaray Haberleri Sinop’ta Dereyi Kirleten Tesise 1 Milyon 678 Bin Tl Ceza
Aksaray Haberleri Çin ile Tanıştım Haber Ödülleri başvuruları başladı
Aksaray Haberleri Erzurum’da Milli Teknoloji Atölyesi’nin temeli atıldı
Aksaray Haberleri 2026 Yılı Rüzgârın Yılı Olacak
Aksaray Haberleri Tren seferlerinde bayram hazırlığı: Ek kapasite 18 bin 664 kişi
Aksaray Haberleri 49. Uluslararası Giresun Aksu Festivali başlıyor
Aksaray Haberleri Özel Eğitimde, Aileler İçin Yol Haritası Rehberi Yayınlandı
Aksaray Haberleri Türkiye ile Ermenistan arasında normalleşmede yeni aşama
Aksaray Haberleri Ankara Kent Konseyi’nden AK Parti Genel BaşkanVekili Elitaş’a ziyaret
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021