Yerel Haberler - 24.05.2022 - 11:04
ADANA – Karaisalı Kaymakamlığı, Karaisalı Belediyesi, Adana Büyükşehir Belediyesi ve Karaisalılılar Derneği tarafından bu yıl 10’uncusu organize edilecek olan Kızıldağ Yaylası Köylerarası Futbol Turnuvasında grupların belirlendiği kura töreni gerçekleştirildi.
23 takımın başvuruda bulunduğu turnuva 4 Haziran günü play-off müsabakalarıyla başlayacak. 4 gruptan oluşan ve 11 takımın mücadele edeceği play-off müsabakalarında gruplarını 1. bitiren 4 takım yayla turnuvasında mücadele etmeye hak kazanacak. Turnuvanın açılış maçı ise 25 Haziran günü geçen senenin şampiyonu Gildirlispor ile Yağıbasanspor arasında oynanacak.
Kura törenine katılan Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, “Türkiye’nin mahalli anlamda en büyük futbol turnuvası olan ve her yıl daha da büyüyerek devam eden turnuvamıza bu yıl katılan tüm takımlara başarılar diliyor, birlik ve beraberlik içerisinde, kazasız belasız, sakatlığın olmadığı ve hak edenin kazandığı bir turnuva olmasını temenni ediyorum.” dedi.
Çeceli Kadın Gençlik ve Kültür Evi’nde gerçekleştirilen kura çekim törenine Karaisalı Kaymakamı Mert Kumcu, Belediye Başkanı Saadettin Aslan, Karaisalılılar Derneği Başkanı Hasan Dönmez, AK Parti Karaisalı İlçe Başkanı Osman Kurdak, Karaisalı Ülkü Ocağı Başkanı Kenan Küçük, takımların başkanları ve yöneticiler katıldı.
Kura töreni ilçe protokolü ve takımların başkanlarının toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.
Yerel Haberler Ankara’da trafik kazası: 4 kişi yaralandı
Yerel Haberler Turuncu kaplanlar yollar için gece gündüz çalışıyor
Yerel Haberler Denizli’de filtre fabrikasında yangın
Yerel Haberler Arcen Koleji eğitimde yeni bir vizyonla kapılarını açtı
Yerel Haberler Kars Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Şentürk Özyılmaz’dan seçim süreci öncesi önemli açıklamalar
Yerel Haberler Sakarya’da ‘Profesyonel Boks Gecesi’ etkinliği
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021