Yerel Haberler - 18.11.2025 - 10:52
ANKARA-BHA
Fatih’te bir otelde konaklayan anne, baba ve iki çocuğun zehirlenme şüphesiyle hayatını kaybetmesinin ardından soruşturma başlatıldı. Bakan Tunç, ailenin gezdiği ve yemek yediği yerlerin titizlikle incelendiğini, otelde yapılan ilaçlamaların da araştırıldığını ifade etti. Olayla ilgili tüm delillerin toplandığını, kimyasal analizlerin Adli Tıp’ta gerçekleştirileceğini söyledi.
Tunç, Rojin Kabaiş’in ölümüne ilişkin dijital delillerin İspanya’ya gönderileceğini ve adli yardımlaşma kapsamında inceleneceğini belirtti. Ayrıca, HSK üyeliği ve duruşmaların yayınlanması konularına dair soruları yanıtladı; CMK 182 ve 183. maddelerine göre duruşmalarda ses ve görüntü alınmasının sınırlı olduğunu, HSK adaylığı sürecinde parti üyeliğinin engel teşkil etmediğini ifade etti. Komisyonların ve mahkemelerin vereceği kararların beklendiğini aktardı.
Yerel Haberler Antakya Ata Köprüsü yıkılacak
Yerel Haberler Isparta32spor’da yeni başkan Ender Kızıltan
Yerel Haberler Hatay’da tır alevlere teslim oldu
Yerel Haberler Giresun’da altyapı ve üstyapı çalışmaları devam ediyor
Yerel Haberler 69 ilde uyuşturucu operasyonu
Yerel Haberler Terör soruşturmasında 178 kişi tutuklandı
Yerel Haberler Kars Kaşarı, Avrupa Birliği Coğrafi İşaret Tescili yolunda
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021