Yerel Haberler - 18.11.2025 - 10:52
ANKARA-BHA
Fatih’te bir otelde konaklayan anne, baba ve iki çocuğun zehirlenme şüphesiyle hayatını kaybetmesinin ardından soruşturma başlatıldı. Bakan Tunç, ailenin gezdiği ve yemek yediği yerlerin titizlikle incelendiğini, otelde yapılan ilaçlamaların da araştırıldığını ifade etti. Olayla ilgili tüm delillerin toplandığını, kimyasal analizlerin Adli Tıp’ta gerçekleştirileceğini söyledi.
Tunç, Rojin Kabaiş’in ölümüne ilişkin dijital delillerin İspanya’ya gönderileceğini ve adli yardımlaşma kapsamında inceleneceğini belirtti. Ayrıca, HSK üyeliği ve duruşmaların yayınlanması konularına dair soruları yanıtladı; CMK 182 ve 183. maddelerine göre duruşmalarda ses ve görüntü alınmasının sınırlı olduğunu, HSK adaylığı sürecinde parti üyeliğinin engel teşkil etmediğini ifade etti. Komisyonların ve mahkemelerin vereceği kararların beklendiğini aktardı.
Yerel Haberler Murgulspor Kulübü Başkanı Öktem’in anne acısı
Yerel Haberler “Hakkınızda işlem var” iddiasıyla yeni dolandırıcılık oyunu
Yerel Haberler Jandarma dolandırıcılara göz açtırmıyor
Yerel Haberler Okul Sporları Bilek Güreşi müsabakaları heyecanla başladı
Yerel Haberler Kars’ta “Odam Dershanem” Projesiyle LGS kitapları dağıtıldı
Yerel Haberler MHP İlçe başkanı Erdoğan Orhan: vatandaşı dinliyoruz
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021