Aksaray Haberleri - 15.08.2015 - 12:55
İlimizde faaliyet gösteren Anne ve bebek ürünleri satan mağazalara bir yenisi daha eklendi.
Sofular mahallesi Gündoğdu Caddesi üzerinde faaliyet gösteren Ahmet Fidan ve Berat Sertkan’ın işletmeciliğini yaptığı Anne Bebek Mağazası düzenlenen törenle açıldı.
Açılış törenine Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve çok sayıda davetli katıldı. 0-16 yaş giyim, anne hamilelik, mobilya araç gereçleri ve kozmetik ürünlerinin satışının yapıldığı Anne Bebek Mağazasının açılış Kurdelesini Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı kesti.
Hayırlı olması temennisinde bulunarak açılışı yapan Başkan Yazgı, “işletme sahiplerine bol kazanç getirmesini ve Aksaray’a hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Açılışın ardından Belediye Başkanı Yazgı ve vatandaşlar mağazayı gezerek incelediler.
Aksaray Haberleri Türkiye-Belçika İşbirlikleri Güçleniyor
Aksaray Haberleri Antalya’da operasyon: 25 kişi gözaltında
Aksaray Haberleri 33 İlde FETÖ’ye Operasyon, 69 Şüpheli Yakalandı
Aksaray Haberleri Erzurum mutfağına mühür: Paça Çorbası tescillendi
Aksaray Haberleri Sinop’ta Dereyi Kirleten Tesise 1 Milyon 678 Bin Tl Ceza
Aksaray Haberleri Çin ile Tanıştım Haber Ödülleri başvuruları başladı
Aksaray Haberleri Erzurum’da Milli Teknoloji Atölyesi’nin temeli atıldı
Aksaray Haberleri 2026 Yılı Rüzgârın Yılı Olacak
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021