Yerel Haberler - 08.03.2026 - 0:00
İSTANBUL – BHA
İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bugün Kadıköy’de gerçekleştirilecek programlar kapsamında bazı yolların trafiğe kapatılacağı bildirildi.
Açıklamaya göre saat 11.00 itibarıyla Söğütlüçeşme Caddesi Tramvay Yolu, Bahariye Caddesi Tramvay Yolu ve Albay Faik Sözdener Caddesi Tramvay Yolu araç trafiğine kapatılacak.
Öte yandan Metro İstanbul’un sosyal medya hesabından yapılan duyuruda, İstanbul Valiliği tarafından alınan karar doğrultusunda saat 15.00’ten itibaren ikinci bir duyuruya kadar bazı hatlarda işletme düzenlemesine gidileceği belirtildi.
Bu kapsamda M2 Yenikapı–Hacıosman Metro Hattı üzerindeki Taksim İstasyonu ile F1 Taksim–Kabataş Füniküler Hattı geçici süreyle hizmete kapalı olacak.
Ayrıca Şişhane İstasyonu’nun İstiklal Caddesi çıkışı yolcu kullanımına kapatılacak. Yolcuların istasyonun diğer giriş ve çıkışlarını kullanabileceği, metro araçlarının ise Taksim istasyonunda durmadan seferlerine devam edeceği bildirildi.
Yerel Haberler Almanya’ya şubat ihracatında rekor
Yerel Haberler Lübnan’da bir haftada 83 çocuk hayatını kaybetti
Yerel Haberler Otoyollarda HGS kullanımı 585 milyonu aştı
Yerel Haberler Antakya’da ev yangını
Yerel Haberler “İmamoğlu suç örgütü” davasında ilk duruşma bugün
Yerel Haberler TBM ve AEP eğitimleriyle 1,3 milyon kişiye farkındalık
Yerel Haberler Ahmet Büyükgümüş; Ramazan ayının bereketini yaşıyoruz
Yerel Haberler İskenderun’da aranan şahıslara operasyon: 3 kişi tutuklandı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021