Yerel Haberler - 16.08.2025 - 9:44
ANKARA-BHA
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Türkiye’nin farklı bölgelerinde etkili olan orman yangınlarına ilişkin son durumu paylaştı.
Mersin’in Anamur-Silifke, Diyarbakır’ın Lice, Adıyaman’ın Besni, Afyonkarahisar’ın Bolvadin, Karaman’ın Ermenek, Çanakkale’nin Bayramiç ve İzmir’in Urla ilçelerindeki yangınların tamamen kontrol altına alındığını belirten Yumaklı, “Kocaeli Karamürsel yangını ise büyük ölçüde kontrol altına alınmıştır. Bölgede soğutma çalışmalarımız sürmektedir” ifadelerini kullandı.
Yangınlara hem havadan hem karadan yoğun müdahale edildiğini vurgulayan Bakan Yumaklı, “Yeşil vatanımızı korumak için var gücümüzle çalışıyoruz” mesajını paylaştı.
Bakanlık ekipleri, kontrol altına alınan bölgelerde tekrardan alevlenme riskine karşı soğutma çalışmalarını sürdürüyor.
Yerel Haberler Isparta’da “yaşayan miras şöleni”ne yoğun ilgi
Yerel Haberler Her Yaşta Sanat Çalıştayı’na büyük ilgi
Yerel Haberler İstihdamda hedef nitelikli iş gücü
Yerel Haberler Altın fiyatlarında güncel durum
Yerel Haberler A Milli Takım, Dünya Kupası bileti için final maçına çıkacak
Yerel Haberler Küresel gerilim altını hareketlendirdi
Yerel Haberler 5 yerleşim yeri için sandık kurulacak
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021