Yerel Haberler - 12.12.2025 - 10:15
KARS-BHA
Araç teslim törenine Kars Valisi Ziya Polat, il protokolü, bağışçılar ve vatandaşlar katıldı. Vali Polat, araçlardan birine binerek test sürüşü gerçekleştirdi.
Törende yapılan konuşmalarda, yeni araçların kentte güvenlik hizmetlerinin daha etkin ve hızlı bir şekilde yürütülmesine önemli katkı sağlayacağı vurgulandı. Modern donanıma sahip hizmet araçlarının, sahadaki operasyonel kapasiteyi güçlendireceği ifade edildi.
Kolluk birimlerinin araç filosunu önemli ölçüde güçlendiren bu yatırımın, ilin huzur ve güvenliğine büyük katkı sunması bekleniyor. Yetkililer, desteklerinden dolayı Cumhurbaşkanlığına ve İçişleri Bakanlığına teşekkür ederek araçların hayırlı olmasını diledi.
Yeni hizmet araçlarının ilimize ve güvenlik teşkilatımıza hayırlı olması temenni edildi.
Yerel Haberler İpsala’da hassas burunlar uyuşturucuyu buldu
Yerel Haberler Altın fiyatlarında düşüş sürüyor
Yerel Haberler Gübre krizi iddialarına DMM’den yalanlama
Yerel Haberler Okullarda ilk ders “finansal okuryazarlık”la başladı
Yerel Haberler Altındaki sert düşüş Malatya’da satışları artırdı
Yerel Haberler İstanbul merkezli DEAŞ operasyonu: 9 gözaltı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021