Yerel Haberler - 09.12.2025 - 14:15
ZONGULDAK-BHA
Yaşayan Müze konsepti ile 7’den 70‘e herkese ulaşmayı hedefleyen Kdz.Ereğli Belediyesi Oyuncak Müzesi, kentimizdeki Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezleri ile Özel Eğitim Okullarda eğitim gören özel gereksinimli çocuk ve bireylerle Cehennem Ağzı Mağaralarının büyülü atmosferinde “Atölye Karnavalı” gerçekleştirdi.
Gerçekleşen etkinlikte yaklaşık 60 katılımcı, hem kültürel miras alanını keşfetme fırsatı buldular, hem de 7 farklı tema üzerine hazırlanmış atölyelerde deneyimler elde ettiler.
Sanat, bilim, yaratıcılık ve geri dönüşüm gibi farklı alanları deneyimleyen özel çocuklar ve bireyler, Atölye Karnavalı’na yoğun ilgi gösterirken, katılım sağlayan kurumlar etkinliklerin hem çocuklara hem de aileler için çok faydalı olduğunu belirttiler.
Etkinlik finalinde; Kdz.Ereğli Belediyesi Kültür Danışmanı ve Oyuncak Müzesi Koordinatörü Melih Can Tanrıkulu öğretmen ve eğitmenlere teşekkür ederek, çiçek takdim ederken, katılımcılara yaşayan kalemler armağan edildi ve ardından hatıra fotoğrafı çektirildi.
Yerel Haberler Giresun için ikamet çağrısı yapıldı
Yerel Haberler Kremlin: “Ukrayna’da hedefimiz ateşkes değil, kalıcı barış”
Yerel Haberler Kırıkkale OSB’de kimyasal fabrikada büyük yangın
Yerel Haberler “Başkanımızın desteklerini her zaman yanımızda hissediyoruz”
Yerel Haberler Kepez’de insan sağlığını tehdit eden gıdalara geçit yok!
Yerel Haberler Bakan Kurum: Konya ve Karapınar’da büyük dönüşüm başladı
Yerel Haberler Isparta’dan İsa Paşa’ya vefa
Yerel Haberler Türkiye tohumda ihracatçı ülke konumunu güçlendirdi
Yerel Haberler Türkiye’de son 55 yılın en sıcak 3’üncü kasım ayı yaşandı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021