Aksaray Haberleri - 05.12.2017 - 12:34
Yeni atanan uzman hekimler görevlerine başladı.
Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tayin nedeniyle boşalan Endokrinoloji, Radyoloji, Göz Hastalıkları ve Acil Tıp branşlara 6 yeni uzman hekim ataması yapıldı.
Sağlık Bakanlığınca gerçekleştirilen son atama kurası ile; Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Göz Hastalıkları Uzmanlığına 2, Acil Tıp Uzmanlığına 1, Radyoloji Uzmanlığına 2 ve Endokrin uzmanlığına da 1 olmak üzere toplam 6 yeni uzman hekim atandı.
Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Endokrin Uzmanlığına Uzm. Dr. Şule Canlar, Göz Hastalıkları Uzmanlığına atanan, Op. Dr. Enes Uyar, Op. Dr. Yasemin Topalak, Radyoloji Uzmanları Uzm.Dr. Ender Alkan ve Uzm. Dr. Elif Yasemin Gülüm görevlerine ve hasta kabulüne başladılar.
Sağlık Bakanlığınca gerçekleştirilen son atamalarla birlikte, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yapan, Endokrinoloji Uzmanı 1’e, Acil Tıp Uzmanı sayısı 10’a, Göz Hastalıkları Uzmanı sayısı 6’ya, Radyoloji Uzmanı Sayısı 5’e yükseldi.
Aksaray Haberleri Çıldır Gölü Buz Festivali Değerlendirme Toplantısı yapıldı
Aksaray Haberleri Bahçeşehir Koleji oyuncusu Malachi Flynn Türk vatandaşlığı aldı
Aksaray Haberleri Düzce’de sahte kimlikle arazi satışı girişimi tapuda ortaya çıktı
Aksaray Haberleri Kağıthane’de cezaevi nakil aracı devrildi: 19 yaralı
Aksaray Haberleri Türkiye ile Özbekistan arasında çok sayıda anlaşma imzalandı
Aksaray Haberleri Kars’ta Siber Farkındalık ve Bilinçlendirme Eğitimi düzenlendi
Aksaray Haberleri Kars Valisi Ziya Polat’tan “Veliaht” dizisi setine ziyaret
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021