Aksaray Haberleri - 05.12.2017 - 12:34
Yeni atanan uzman hekimler görevlerine başladı.
Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tayin nedeniyle boşalan Endokrinoloji, Radyoloji, Göz Hastalıkları ve Acil Tıp branşlara 6 yeni uzman hekim ataması yapıldı.
Sağlık Bakanlığınca gerçekleştirilen son atama kurası ile; Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Göz Hastalıkları Uzmanlığına 2, Acil Tıp Uzmanlığına 1, Radyoloji Uzmanlığına 2 ve Endokrin uzmanlığına da 1 olmak üzere toplam 6 yeni uzman hekim atandı.
Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Endokrin Uzmanlığına Uzm. Dr. Şule Canlar, Göz Hastalıkları Uzmanlığına atanan, Op. Dr. Enes Uyar, Op. Dr. Yasemin Topalak, Radyoloji Uzmanları Uzm.Dr. Ender Alkan ve Uzm. Dr. Elif Yasemin Gülüm görevlerine ve hasta kabulüne başladılar.
Sağlık Bakanlığınca gerçekleştirilen son atamalarla birlikte, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yapan, Endokrinoloji Uzmanı 1’e, Acil Tıp Uzmanı sayısı 10’a, Göz Hastalıkları Uzmanı sayısı 6’ya, Radyoloji Uzmanı Sayısı 5’e yükseldi.
Aksaray Haberleri Erdoğan: Karadeniz’de güvenlik sağlanmalı, çatışma zemini oluşmamalı
Aksaray Haberleri TİMBİR Genel Başkan Yardımcısı Baloğlu’ndan ERDEMİR’e ziyaret
Aksaray Haberleri Bitki koruma ürünlerinde satış ve kullanım elektronik takibe alınıyor
Aksaray Haberleri Batman’a ücretsiz fidan dağıtımı
Aksaray Haberleri ABB’den ulaşım tarifelerinde düzenleme: Artış 2026’da uygulanacak
Aksaray Haberleri Yenişehirlioğlu’ndan Şükrü Başdeğirmen’e övgü
Aksaray Haberleri İstanbul ve İzmir’de yaklaşık 7 milyon uyuşturucu hap ele geçirildi
Aksaray Haberleri Kars’ta ‘Afete Hazırlık ve Psikososyal Dayanıklılık Eğitimi’ düzenlendi
Aksaray Haberleri DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Zeynep Sudan, Kars’ta bölgesel kalkınma ve kadın istihdamı vurgusu
Aksaray Haberleri Muhasebeciler sahte belge ve dijital denetimi masaya yatırdı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021