6 yeni uzman hekim atandı

Aksaray Haberleri - 05.12.2017 - 12:34

Yeni atanan uzman hekimler görevlerine başladı.

Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tayin nedeniyle boşalan Endokrinoloji, Radyoloji, Göz Hastalıkları ve Acil Tıp branşlara 6 yeni uzman hekim ataması yapıldı.

Sağlık Bakanlığınca gerçekleştirilen son atama kurası ile; Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Göz Hastalıkları Uzmanlığına 2, Acil Tıp Uzmanlığına 1, Radyoloji Uzmanlığına 2 ve Endokrin uzmanlığına da 1 olmak üzere toplam 6 yeni uzman hekim atandı.

Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Endokrin Uzmanlığına Uzm. Dr. Şule Canlar, Göz Hastalıkları Uzmanlığına atanan, Op. Dr. Enes Uyar, Op. Dr. Yasemin Topalak, Radyoloji Uzmanları Uzm.Dr. Ender Alkan ve Uzm. Dr. Elif Yasemin Gülüm görevlerine ve hasta kabulüne başladılar.

Sağlık Bakanlığınca gerçekleştirilen son atamalarla birlikte, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yapan, Endokrinoloji Uzmanı 1’e, Acil Tıp Uzmanı sayısı 10’a, Göz Hastalıkları Uzmanı sayısı 6’ya, Radyoloji Uzmanı Sayısı 5’e yükseldi.

Aksaray Haberleri Öncelik can güvenliği

Aksaray Haberleri Sahte Deterjan dolum depolarına baskın

Aksaray Haberleri MSB’den Yunanistan’ın füze açıklamasına ve Karadeniz’deki saldırılara tepki

Aksaray Haberleri Erdoğan: “Türkiye Yüzyılı’nı hep birlikte engelsiz hale getireceğiz”

Aksaray Haberleri Bakan Yerlikaya: İstanbul ve Türkiye’de suç oranları azaldı

Aksaray Haberleri Bakan Göktaş: “Kadınları güçlendirmeye devam edeceğiz”

Aksaray Haberleri CHP’li Güneşhan’dan Bakan Tekin’e Halk Eğitim Merkezleri’ndeki usulsüzlüklere ilişkin soru önergesi

Aksaray Haberleri Avrupalıların yarısı Trump’ı “kıtaya tehdit” olarak görüyor

Aksaray Haberleri Merhum Cemal Öztürk için ilk vefa Doğankent’ten

Aksaray Haberleri Güneybatı’da sağanak alarmı: 6 il için uyarı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021