Yerel Haberler - 12.12.2025 - 12:00
ANKARA – BHA
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün değerlendirmelerine göre, yarın sabah saatlerinden itibaren Trabzon, Rize, Artvin, Ardahan çevreleri ile Giresun’un doğu ilçelerinde yağışların kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli (20–75 kg/m²) seviyelerde gerçekleşeceği tahmin ediliyor.
Kıyı bölgelerde yağmur ve sağanak şeklinde görülecek yağışların, yüksek rakımlı kesimlerde ise yoğun kar yağışı (20 cm ve üzeri) olarak etkisini göstermesi bekleniyor. Bu nedenle sel, su baskını, heyelan, karla kaplı bölgelerde buzlanma ve don, ayrıca kuvvetli rüzgârla birlikte tipi nedeniyle oluşabilecek ulaşım aksamalarına karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması isteniyor.
Yerel Haberler İstanbul’da 4 ilçede planlı su kesintisi uygulanacak
Yerel Haberler Şehit ve gazi aileleri Babalar Günü’nde unutulmadı
Yerel Haberler NATO zirvesi öncesi Ankara’da geniş güvenlik tedbirleri
Yerel Haberler Kırıkkale’de AR-GE Çalışmaları Sırasında Patlama İddiası
Yerel Haberler Yağışlar arttı, barajlardaki doluluk oranı yüzde 81’i aştı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021