Yerel Haberler - 02.12.2025 - 5:59
ANKARA-BHA
Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, cumhuriyet başsavcılıklarının talimatları doğrultusunda, Emniyet Genel Müdürlüğü TEM, KOM ve İstihbarat birimlerinin koordinesinde çalışmalar yürütüldüğünü belirtti. İl emniyet müdürlüklerinin TEM ve KOM şubelerince düzenlenen operasyonların FETÖ’nün askeri gizli yapılanması, öğrenci yapılanması ve adliye yapılanmasına yönelik olduğu aktarıldı.
Açıklamaya göre; ByLock kullanan, ankesörlü telefonlarla örgütsel iletişimi sürdüren ve sosyal medyada örgüt propagandası yaptığı tespit edilen 121 şüpheliden 58’i tutuklandı. 29 şüpheli hakkında adli kontrol uygulanırken, diğerleriyle ilgili işlemler sürüyor.
Bakan Yerlikaya, operasyonlarda haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan ya da aranan kişilerin de yakalandığını ifade ederek, “Emeği geçenleri tebrik ediyorum. Milli iradeye karşı kurulan tuzaklar bir bir bozuluyor. Devletimizin bütünlüğüne, milletimizin huzuruna kastedenlerle mücadelemiz kararlılıkla devam ediyor” dedi.
Yerel Haberler Dereboğazı yolu için iki Cumhuriyet Savcısı görevlendirildi
Yerel Haberler Sosyal medyada 15 yaş sınırı hazırlığı
Yerel Haberler Dereboğazı ve Döşemealtı’nda can pazarı
Yerel Haberler Beypazarı belediyesi T.S.M Korosu çalışmalara başladı
Yerel Haberler Satılık konut ilanlarına e-Devlet doğrulaması geliyor
Yerel Haberler Beypazarı’nda TYT, AYT ve LGS deneme sınavları düzenlenecek
Yerel Haberler Antalya’daki otobüs faciasında ihmal iddiası
Yerel Haberler MHP Aksaray İl Teşkilatında “Asıl-Vekil Buluşması”
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021