Aksaray Haberleri - 31.08.2018 - 15:08
Aksaray Valiliği 30 Ağustos Zafer Bayramının 96. Yıldönümü nedeniyle resepsiyon verdi.
Aksaray Valisi Aykut Pekmez eşi Yeşim Pekmez ev sahipliğinde Aksaray Kültür Merkezinde düzenlenen resepsiyona; Adalet ve Kalkınma Partisi Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Akın, İdare Mahkemesi Başkanı Osman Erkan, Baro Başkanı Beytullah Coşkun, Vali Yardımcısı Kubilay Ant, Jandarma Komutanı Albay Fuat Anık, İlçe Kaymakamları, belediye başkanları, şehit yakınları, gaziler, kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.
Resepsiyonda davetlileri eşi Yeşim Pekmez Hanımefendi ile birlikte karşılayan Vali Pekmez, daha sonra belediye başkanı Haluk Şahin Yazgı ile birlikte davetlileri masalarında ziyaret ederek bir süre sohbet etti. Vali Aykut Pekmez ve eşi Yeşim Pekmez Hanımefendi davetlilerin 30 Ağustos Zafer Bayramını tebrik etti.
Zafer Bayramı pastasını eşi Yeşim Pekmez Hanımefendi ile birlikte kesen Vali Aykut Pekmez yaptığı açıklamasında; şanlı zaferin 96. Yıldönümü kutladı.
Aksaray Haberleri Antakya Ata Köprüsü yıkılacak
Aksaray Haberleri Isparta32spor’da yeni başkan Ender Kızıltan
Aksaray Haberleri Hatay’da tır alevlere teslim oldu
Aksaray Haberleri Akdeniz Üniversitesi’nde başarılı böbrek nakli
Aksaray Haberleri Giresun’da altyapı ve üstyapı çalışmaları devam ediyor
Aksaray Haberleri Kaş’ta kıtaları birleştiren maraton: Meis-Kaş yüzme yarışı tamamlandı
Aksaray Haberleri 69 ilde uyuşturucu operasyonu
Aksaray Haberleri Antalya’da Orman yangını alarmı
Aksaray Haberleri Yaz Etkinlikleri Kent Orkestrası konseriyle başladı
Aksaray Haberleri Kars’ta 51 suç kaydıyla aranan ve şahıs yakalandı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021