Aksaray Haberleri - 17.04.2017 - 11:39
Aksaray PTT Başmüdürü Eren aslan yaptığı açıklamada; 23 Nisan 2017 tarihinde kutlanılacak olan “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” için PTT Başmüdürlüğümüzce tebrik kartları posta ücreti müşteriden tahsil edilmek kaydıyla ücretsiz olarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tebrik kartı dağıtımına başlamıştır. Müşterilerimiz Tebrik kartlarına İlimizde bulunan tüm PTT Merkez ve Şubelerinden ücretsiz temin edebilirler.
Ayrıca, tüm özel günlerde olduğu gibi İlimizde bulunan ana okulları, ilkokullar ve benzeri seviyedeki eğitim kurumları Şirketimiz personelince ziyaret edilerek Tebrik kartlarının dağıtımı yapılacaktır.
Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlar saygılar sunarım.
Aksaray Haberleri İran medyası: Doğal gaz ve petrol tesisleri vuruldu
Aksaray Haberleri DMM’den İsrail iddialarına yanıt
Aksaray Haberleri AFCON finalinde şok karar: Şampiyon değişti
Aksaray Haberleri “Güvenilir Gıda” uygulaması kullanıma açıldı
Aksaray Haberleri Malatya’da çocuklar bayrama ücretsiz tıraşla hazırlandı
Aksaray Haberleri Öztürk’ten eğitime 250 bilgisayarlık destek
Aksaray Haberleri Galatasaray, Liverpool deplasmanında çeyrek final peşinde
Aksaray Haberleri Fenerbahçe’den sakatlık açıklaması: Kısmi yırtık tespit edildi
Aksaray Haberleri Giresun’da Mezarlıklar ziyaretçilerine hazır
Aksaray Haberleri Kars’ta 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri rahmet ve minnetle anıldı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021