Yerel Haberler - 26.07.2025 - 11:22
ANKARA-BHA
Ankara Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) ile Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) İl Temsilciliği tarafından organize edilen 2025-2026 amatör futbol sezonu öncesi istişare toplantısı, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirildi.
Toplantıya; ASKF Başkanı Murat Kandazoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri, TFF Ankara İl Temsilcisi Hameş Şentürk, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü İşletmeler Şube Müdürü Mustafa Coşkun ile amatör spor kulüplerinin başkanları, yöneticileri ve antrenörleri katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan ASKF Başkanı Murat Kandazoğlu, amatör futbolun sorunlarını tespit edip çözüm üretmek adına bu tür toplantıların önemine vurgu yaptı. Kandazoğlu, “Biz büyük bir aileyiz. Sizler Türk sporu ve gençliği adına çok kıymetlisiniz. Tesisler konusundaki çalışmalarımız da bu anlayışla sürüyor” dedi.
Kandazoğlu ayrıca, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile koordineli yürütülen projeler kapsamında yeni tesislerin yapım aşamasında olduğunu, mevcut sahaların ise bakım-onarım çalışmalarından geçirildiğini belirtti. Ankara Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle Mevaşehir’de 2, Adnan Kahveci Parkı’nda 1 ve Ovacık Spor Köyü’nde 2 saha olmak üzere toplam 5 yeni sahanın tamamlanmak üzere olduğunu aktaran Kandazoğlu, Şahintepe’deki atıl sahada da çalışmaların sürdüğünü kaydetti.
Kandazoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş başta olmak üzere tüm destekçilere teşekkür etti.
TFF Ankara İl Temsilcisi Hameş Şentürk ise 2024-2025 sezonunda düzenlenen müsabakalar hakkında bilgi vererek, yeni sezonda daha başarılı bir organizasyon için çalışmaların sürdüğünü ifade etti. Şentürk, toplantıya katılan kulüp temsilcilerine teşekkür ederek, sahadaki iş birliklerinin sezon boyunca devam edeceğini belirtti.
Toplantının devamında kulüp başkanları, yöneticiler ve antrenörler söz alarak yaşadıkları sorunları ve beklentilerini dile getirdi. Katılımcılar, tesis ihtiyacı, fikstür planlaması, hakem atamaları ve altyapı geliştirme gibi konularda görüşlerini aktardı.
İstişare toplantısı, çekilen toplu fotoğrafın ardından sona erdi.
Yerel Haberler 12 ton çikolatalı gofret kayıp: Dev sevkiyat çalındı
Yerel Haberler Türkiye 5G’ye geçiyor: Yeni dönem yarın resmen başlıyor
Yerel Haberler ATİB’den Türk Basını ile bir araya geldi
Yerel Haberler Bakan Uraloğlu’ndan Sıfır Atık Günü mesajı: Daha sürdürülebilir bir Türkiye için çalışıyoruz
Yerel Haberler “TUA Astro Hackathon” ödülleri sahiplerini buldu
Yerel Haberler AB, İran’a yönelik yaptırım kararını iki yıl daha uzattı
Yerel Haberler Prof. Dr. Zakir Avşar: Çevremizdeki savaş, enerji krizi ve Türkiye’nin stratejik gücü
Yerel Haberler 1 Nisan son gün: APP plakaya 140 bin lira ceza
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021