Aksaray Haberleri - 11.11.2017 - 11:59
Aksaray Belediyesi’nin 256 milyon TL olan 2018 yılı Bütçesi Belediye Meclisinde yapılan görüşmelerin sonunda oy birliği ile kabul edildi. Aksaray Belediye Meclis Salonu’nda yapılan bütçe görüşmelerine Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’nın yanı sıra Meclis Üyeleri Belediye Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri katıldı.
Bütçe konulu Meclis Toplantısı’nın devamında konuşma yapan Başkan Haluk Şahin Yazgı 2018 bütçesiyle alakalı bilgi verdi. “2014 yılında yüz yirmi üç milyon ile aldığımız bütçemiz dört yılda % 100’den fazla büyüdü Aksaray Belediyesi’nin 2018 yılı bütçesinde ana payı 102 milyon 750 bin lira ile Yatırımlar alırken Mal ve Hizmet Alım giderlerine ise 87 milyon 898 bin lira ödenek ayrılmıştır.”
Bütçenin titiz çalışmalar sonucu hazırlandığını ve gelirlerin giderleri karşıladığı bir bütçe hazırladıklarını kaydeden Başkan Haluk Şahin Yazgı “Halkımızın kaynaklarını, halkımızın hizmetine sunmaktayız. Göreve geldiğimiz günden bu yana Aksaray’ı daha iyi noktalara getirmenin mücadelesini veriyoruz. Bütçemizi yüzde yüze yakın gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Bu sayede, vatandaşın temel ve sosyal ihtiyaçlarını eksiksiz karşılıyor ve onların en iyi şekilde hizmet almasını sağlıyoruz” ifadelerini kullandı.
Başkan Haluk Şahin Yazgı, “Bu sorumlukla hazırladığımız 2018 yılı bütçesinin ilimize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyor, emeği geçen tüm personelimize ve meclis üyelerimize teşekkür ediyorum ”dedi.
Aksaray Haberleri Hizmetin gücü filoya yansıyor
Aksaray Haberleri Bakan Memişoğlu: Filomuza 856 yeni acil sağlık ambulansı katmış olacağız
Aksaray Haberleri ABB’de memurlar için sds sözleşmesi yeniden imzalandı
Aksaray Haberleri Bakan Bolat: 2030’da 500 milyar dolar ihracata ulaşmak elimizde
Aksaray Haberleri Bakan Tunç’tan “Futbolda bahis” soruşturmasına ilişkin açıklama
Aksaray Haberleri Bodrum’da sağanak: Rögarlar taştı, caddeler göle döndü
Aksaray Haberleri GMİS, Dünya Madenciler Gününde sahada üyeleriyle buluştu
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021