Yerel Haberler - 07.09.2025 - 7:01
ANKARA – BHA
Bu yıl ders kitaplarının içeriği güncellendi. “Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli” kapsamında hazırlanan yeni müfredat, geçtiğimiz yıl okul öncesi, 1, 5 ve 9. sınıflarda uygulanmaya başlanmıştı. 2025-2026 döneminde ise 2, 6 ve 10. sınıflar da yeni müfredata dahil olacak.
Kitapların arkasında yer alan karekod sayesinde öğrenciler, dijital içeriklere ulaşabilecek. Animasyon, simülasyon, artırılmış gerçeklik ve yapay zekâ destekli uygulamalarla öğrenme süreci daha interaktif hale gelecek.
Bu yıl öğrenciler için bir başka değişiklik de yeniden forma zorunluluğu. Okul formalarında herhangi bir marka veya logo bulunmayacak. Belirlenen forma dört yıl boyunca geçerli olacak ve bu süre içinde değiştirilmeyecek.
Yerel Haberler Antalya’ya değer katan isimler aynı gecede buluştu
Yerel Haberler Myanmar’da akaryakıt krizi derinleşiyor: Fiyatlar zirvede
Yerel Haberler Adalet Bakanı Gürlek Düzce’de ziyarette bulundu
Yerel Haberler Türkiye çevrim içi sürede dünya ortalamasını geride bıraktı
Yerel Haberler 1,2 milyarlık bahis vurgunu: 13 ilde eş zamanlı operasyon
Yerel Haberler Çetin’den acılı aileye taziye ziyareti
Yerel Haberler AJet’in CIP Salonu yenileniyor
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021