15 Temmuz Demokrasi Otogarı’nda okula dönüş yoğunluğu

Yerel Haberler - 31.08.2025 - 11:03

İSTANBUL-BHA

Yeni eğitim öğretim döneminin başlamasına sayılı günler kala İstanbul’daki 15 Temmuz Demokrasi Otogarı’nda yolcu yoğunluğu yaşanıyor. Yaz tatilini memleketlerinde ya da farklı şehirlerde geçiren vatandaşlar ile okudukları üniversiteye dönen öğrenciler, otobüs firmalarının gişelerinde uzun kuyruklar oluşturdu.

2025-2026 eğitim öğretim yılında, okula uyum sürecine dahil olan öğrenciler 1 Eylül’de, diğer tüm öğrenciler ise 9 Eylül’de ders başı yapacak. Bu takvimi dikkate alan birçok öğrenci, hafta sonu itibarıyla dönüş yolculuğuna başladı.

Otobüs firması yetkilileri, özellikle hafta içi ve hafta sonu akşam saatlerinde yoğunluğun arttığını, bazı seferlerde bilet bulmanın zorlaştığını belirtiyor. Firma temsilcileri, yaşanan hareketliliğin önümüzdeki bir hafta boyunca sürmesini öngörüyor.

Yerel Haberler Hatay’da tır alevlere teslim oldu

Yerel Haberler Akdeniz Üniversitesi’nde başarılı böbrek nakli

Yerel Haberler Giresun’da altyapı ve üstyapı çalışmaları devam ediyor

Yerel Haberler Kaş’ta kıtaları birleştiren maraton: Meis-Kaş yüzme yarışı tamamlandı

Yerel Haberler 69 ilde uyuşturucu operasyonu

Yerel Haberler Antalya’da Orman yangını alarmı

Yerel Haberler Yaz Etkinlikleri Kent Orkestrası konseriyle başladı

Yerel Haberler Kars’ta 51 suç kaydıyla aranan ve şahıs yakalandı

Yerel Haberler Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye NATO’nun güvenliğine katkı sunan müttefiklerin başındadır

Yerel Haberler Dışişleri Bakanlığı’ndan İsrail’in Suriye’deki saldırılarına tepki

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021