SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Öğretmenlerimiz Afetlerde Risk Yönetimi Toplantısında Bildiri Sundu

Öğretmenlerimiz Afetlerde Risk Yönetimi Toplantısında Bildiri Sundu

A - +

Aksaray Haberleri - 19.01.2015 - 10:22

Öğretmenlerimiz Afetlerde Risk Yönetimi Toplantısında Bildiri Sundu

Hüseyin Cahit Korkmaz Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Acil Tıp Teknisyenliği öğretmenlerinden İsmail Demirezen Ortadoğu Teknik Üniversitesi Afet Yönetimi Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından geçtiğimiz günlerde ODTÜ Kongre merkezinde gerçekleştirilen “ 17. Afet Risk Yönetimi Yuvarlak Masa Toplantısına yollamış olduğu “Arama kurtarma ve Acil Yardım alanındaki Gönüllü Katılımcı sisteminin Almanya da ki Uygulamaları” başlıklı bildirisi toplantı hakemleri tarafından “Sözlü Bildiri” olarak sunulması kabul edildi.

Kongreye katılarak sözlü bildiri sunumunu yapan öğretmenimiz İsmail Demirezen , Hüseyin Cahit Korkmaz Sağlık Meslek Lisesi 2006 yılı mezunu olan ve halen Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Afet Yönetimi ve Acil Yardım bölümünde araştırma görevlisi ,Çanakkale 18 Mart Üniversitesi kamu Yönetimi Anabilim dalı Doktora öğrencisi olan Hüseyin KOÇAK ve Hazım Kulak Anadolu Lisesi öğretmeni M.Toprak Keskin tarafından hazırlanan bildiri Aksaray Afetler Acil Yardım ve Arama Kurtarma Derneği üyesi 12 kişilik ekibin Almanya da ki Arama Kurtarma ve Acil Yardım birimlerinde yaptıkları incelemeleri konu alan sunumu gerçekleştirmiştir.

Kongre süresince çeşitli Üniversiteler, sivil toplum kuruluşları, kamu kurumlarından katılan kişiler tarafından özellikle İstanbul depremi ve hazırlıkları, Afet Yönetimi, Afetlerde iyileştirme, Afet ve Acil Durumlara hazırlık. Afetlerde Risk yönetimi, Maden kazaları, İş sağlığı güvenliği konuların da paneller düzenlenmiştir.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021