SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Firmalardan Ziraat Odası’na Hediye Jesti

Firmalardan Ziraat Odası’na Hediye Jesti

A - +

Aksaray Haberleri - 15.03.2015 - 13:08

Firmalardan Ziraat Odası’na Hediye Jesti

Aksaray’da geçtiğimiz yıl bir ilki gerçekleştirerek Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarını açan Ziraat Odası Başkanlığı, bu yıl 2’incisini gerçekleştirdiği fuarla Aksaray’ın tarım ve hayvancılık ekonomisine ciddi destekler sağladı.
Fuara katılan 120’nin üzerinde firma çiftçi ve üreticilere ciddi anlamda satış yaparken, üreticiler fuar ile birlikte tarım ve hayvancılık sektörünün daha da canlandığını söyledi. Fuar kapsamında Ziraat Odası’nın önemli bir organizasyon gerçekleştirdiğini belirten Nalbantoğlu Tarım Makineleri Sahibi Cemal Posta, Ziraat Odası Başkanlığı’na Kobra Kese Kırma makinesi hediye etti. Kabay Römork sahibi İdris Kabay ise Ziraat Odası Başkanlığı’na sulamada kullanılmak üzere römorklu su tankı hediye etti.
Hediyelerden dolayı her iki firmaya da teşekkür eden Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, “Kabay Römorka teşekkür ediyorum. Çiftçilerimize 3 tonluk su tankı hediye ederek yol boyundaki ağaçların sulanmasına katkı sağladı. Nalbantoğlu ise bir önceki yıl dipkazan hediye etmişti ziraat odamıza. Şimdide kobra kese kıran hediye etti. Tüm bu ekipmanları çiftçilerimizin hizmetine sunacağız. Nerede ihtiyacı olan çiftçimiz, üreticimiz varsa bu ekipmanları göndererek hizmet vereceğiz. Böylelikle ziraat odamızın da ekipman filosu genişlemiş oldu” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021