SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Bozkurt güven tazeledi

Bozkurt güven tazeledi

A - +

Aksaray Haberleri - 18.10.2014 - 22:16

Levent Bozkurt en yakın rakibine 2 kat fark atarak Baro Başkanlığını ikinci kez kazandı.

Levent Bozkurt en yakın rakibine 2 kat fark atarak Baro Başkanlığını ikinci kez kazandı.

Aksaray Barosu Seçimleri’nde yeniden aday olan Baro Başkanı Levent Bozkurt en yakın rakibine 2 kat fark atarak Baro Başkanlığını ikinci kez kazandı. Seçimlerde 8 kişilik Yönetim Kurulu Üyeleri de seçildi.
Bozkurt 1 Dönem daha
Aksaray Barosu Başkanlık ve Baro Yönetim Kurulu Seçimleri 18 Ekim Cumartesi Günü yapıldı. Yeniden aday olan Baro Başkanı Avukat Levent Bozkurt tekrar başkan seçildi.
Av. Levent Bozkurt, Av. Zekeriya Alan ve Av. İlyas İlhan’ın Başkan Adayı oldukları Aksaray Barosu Seçimleri’nde 186 Avukatın 173 ü oylamaya katıldı. Başkanlık ve Yönetim Kurulu Üyelikleri seçimlerinin ayrı ayrı yapıldığı seçimlerde asıl çekişme Yönetim Kurulu Üyelikleri’nde yaşandı.
Baro Başkanlığı için kullanılan oyların 88 ini alan Baro Başkanı Levent Bozkurt bir kez daha Aksaray Barosu Başkanlığı’na seçilirken, diğer adaylardan Zekeriya Alan 43, İlyas İlhan ise 42 oy alabildiler.

Aksaray Barosu Yönetim Kurulu Üyeliklerine seçilen Avukatlar ise şu isimlerden oluştu: Erhan TOPRAK, Ahmet Ramazan YİĞİDİM, Elif ULU, Yasemin TURAN ÖZDEMİR, Dilruba Ece ÖZBAY, Murat BİÇKİN, Hakan AY, Murat KORKMAZ.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021