SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Aksaray Öğrenci Meclisi Başkanı’ndan Vali Ataklı’ya Ziyaret

Aksaray Öğrenci Meclisi Başkanı’ndan Vali Ataklı’ya Ziyaret

A - +

Aksaray Haberleri - 21.01.2015 - 14:13

Aksaray Öğrenci Meclisi Başkanı’ndan Vali Ataklı’ya Ziyaret

Aksaray Öğrenci Meclisi Başkanı Ömer Fırat Arık Vali Şeref Ataklı’yı ziyaret etti. Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal ve Atatürk Anadolu Lisesi Müdürü Musa Solak’ında hazır bulunduğu ziyarette Aksaray Öğrenci Meclisi Başkanı Ömer Fırat Arık ile bir süre sohbet eden Vali Ataklı, Öğrenci Meclisinin çalışmaları ve yapacakları faaliyetler hakkında bilgi aldı.
İlçelerden 5’er üyesi bulunan toplamda 35 kişiden oluşan öğrenci meclisinin amaçlarını anlatan Meclis Başkanı Arık, öğrenci meclisi olarak eğitim ve spor alanlarında komisyonlar oluşturarak bu alanlarda uygulanabilecek projeler hazırladıklarını söyledi.
Öğrenci Meclisi olarak eğitimde karşılaşılan sorunlar ve öğrenci sorunlarının değerlendirileceği Öğrenci Meclisi Toplantısına Vali Ataklı’yı davet eden Arık, Türkiye Öğrenci Meclisi Seçimlerinde Aksaray’ı en iyi şekilde temsil etmek istediklerini de belirtti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021