SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ak Parti İl Başkanı Karatay ziyaretlere devam ediyor

Ak Parti İl Başkanı Karatay ziyaretlere devam ediyor

A - +

Aksaray Haberleri - 18.02.2015 - 9:26

Ak Parti İl Başkanı Karatay ziyaretlere devam ediyor

AK Parti İl Başkanı Abdülkadir Karatay yaptığı basın açıklamasında ilimize hizmet etme yarışına giren tüm milletvekili aday adaylarımıza yapmış oldukları seviyeli mücadeleden dolayı teşekkür etti. Karatay açıklamasında; Bu süreçte partimize yakışır şekilde aday adaylarımızın birbirlerini kırmadan, üzmeden bir gönül mücadelesi vereceklerini belirtti.

Ak parti il başkanı Karatay açıklamasının devamında partimiz yönetim kurulları da belirli bir program dahilinde sürekli planladıkları işlemleri ve ziyaretleri gerçekleştiriyor diyerek Halkla ilişkiler başkanlığımızın bu hafta içinde yapmış oldukları ziyaretlerde aşağıdaki planlanmış programlar yerine getirilmiştir dedi..

23.01.2015 tarihinde Diyanet Vakfını ziyaret ettik. Vakfın yetkilisi Mahmut Yeşilöz. Vakıfların kamu yararına hizmet verdiğini, faaliyetleri arasında yurt içi ve yurt dışındaki öğrencilere burs verdiklerini, fakir ailelere yardım ettiklerini, Müftülüğün her türlü ihtiyaçlarını tedarik ettiklerini anlattı.

Aksaray STK’lar ortak platformu toplantısına katıldık. Toplantıya derneklerin, vakıfların temsilcileri katıldı. Bu toplantı ayda bir düzenli yapılıyormuş ve bu toplantıya misafir konuşmacılar davet ediliyormuş.Ocak ayının konuşmacısı ise Gençlik ve Spor İl Müdürü idi.Müdür bey yaptıkları çalışmalar hakkında bir sunum yaptı.

TÜRKİYE SAKATLAR FEDERASYONU ziyaret edildi. Federasyon temsilcisi Bekir KAYA; beyanatların 1142 adet üyeleri olduğunu 830 kişinin de aktif olduğunu belirtti.

Talepler arasında engellilerle ilgili kendi işini kurmak isteyen girişimciler için kredi konusunda sıkıntı yaşadıklarını anlattı. İşe girme konusunda ise rapor almada sıkıntılarının olduğunu söyledi. Ziyaretten memnun kaldıklarını ve partiye her türlü desteğe açık olduklarını beyan etti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021