SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ziraat Odası’ndan Başkan Yazgı’ya Ziyaret

Ziraat Odası’ndan Başkan Yazgı’ya Ziyaret

A - +

Aksaray Haberleri - 11.03.2015 - 12:52

Ziraat Odası’ndan Başkan Yazgı’ya Ziyaret

Aksaray Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yazgı, yeniden başkanlığa seçilen Koçak’a hayırlı olsun temennisinde bulunurken, ziraat odasının Aksaray’da önemli bir oda olduğunu söyledi. Tarım ve hayvancılığın son derece önemli olduğu Aksaray’da ziraat odasının çalışmalarını yakından takip ettiğini belirten Başkan Yazgı, odanın ciddi çalışmalar yaptığını belirterek, Başkan Koçak’a başarılar diledi.

Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak ise, amaçlarının Aksaray tarım ve hayvancılığını her daim bir adım ileri götürmek olduğunu ve bu düstur ile çalıştıklarını belirterek, “Aksaray’ımız tarım ve hayvancılık kentidir. Bizlerde Ziraat Odası olarak tarım ve hayvancılığı nasıl bir üst noktaya taşırız derdindeyiz. Ekibimiz ile her zaman üreticilerimizin yanında oluyoruz. İnşallah çok daha iyi yerlere geleceğiz” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021