SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ziraat Odası 10 Ocak’ta Medyayla Buluştu

Ziraat Odası 10 Ocak’ta Medyayla Buluştu

A - +

Aksaray Haberleri - 10.01.2016 - 17:10

Ziraat Odası 10 Ocak’ta Medyayla Buluştu

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Aksaray Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak şehrin medya mensupları ile bir araya geldi.
Somuncu Baba Külliyesi ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantıya Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mahmut Aktürk, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Bekir Kayan, Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Serkan Koray Zeybek, STK Platformu Başkanı Eyüp Dağdaş, 68 Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Südemen, Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Celil Acar, Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Yaşar Sarıkaya ve çok sayıda medya mensubu katıldı.
Burada bir konuşma yapan Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, medyanın çok önemli bir görev üstlendiğini belirterek, Aksaray’da medyanın son derece güçlü ve zengin olduğunu söyledi. Başkan Koçak, “Biz STK olarak Aksaray’daki tüm medya çalışanlarının gününü kutluyor ve takdirle karşılıyoruz. Hep birlikte Aksaray’a hizmet ediyoruz. Kimimiz yazıyor, kimimiz çekiyor, kimimiz de üretiyor. İnşallah 2016 yılı içinde de güzel, dolu dolu ve güzel haberler yazmanızı temenni ediyorum” dedi.
Geçtiğimiz hafta Konya’dan Aksaray’a gelen ve geçirdiği elim bir trafik kazası sonucu ölen gazeteci için de başsağlığı dileyen Başkan Koçak, “Allah mekanını cennet etsin. Hepinizin başı sağ olsun” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından medya mensuplarına bir sürpriz yapan Başkan Emin Koçak, gazetecilere hediye verdi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021