SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Zinciriye Medresesi’nde Huzurlu Bir İftar

Zinciriye Medresesi’nde Huzurlu Bir İftar

A - +

Aksaray Haberleri - 13.07.2015 - 16:21

Zinciriye Medresesi’nde Huzurlu Bir İftar

AKSARAY BELEDİYESİNİN İFTAR SOFRASINA HUZUREVİ SAKİNLERİ MİSAFİR OLDU

Aksaray Belediyesinin, Zinciriye Medresesinde düzenlediği iftar sofrasına huzurevi sakinleri konuk oldu. İftara; Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve eşi Hasibe Yazgı, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri katıldı.

İftar öncesi Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve eşi Hasibe Yazgı, ‘Hoş Geldiniz’ dedikleri Huzurevi sakinlerinin hal hatırını sorarak onlarla tek tek ilgilendi. Başkan Yazgı eşi Hasibe Yazgı iftarını yaşlı konuklarının arasında sohbet ederek açtı. İftar programına katılan başkan yardımcıları ve meclis üyeleri farlı masalara oturarak konuklarla sohbet ettiler.

Ramazan ayında hep birlikte aynı masanın etrafında toplanmanın mutluluğundan bahseden Başkan Yazgı, “Manevi bir atmosferde büyüklerimizle birlikte iftarımızı açıyoruz. Bir nebze olsun onların yüzünü güldürebildiysek ne mutlu bize” dedi.

Huzurevinde barınan yaşlıların kendilerine emanet edilen anne ve babalar olduklarını ifade eden Başkan Yazgı, “Onların ihtiyacı olan tek şey sevgi ve şefkattir. Bizler de fırsat buldukça onlarla birlikte olmaya, sohbet edip zaman geçirmeye çalışıyoruz. Davetimize katılan tüm konuklarımıza da teşekkür ediyoruz” dedi.

İftar yemeğinin ardından ney eşliğinde sohbetin ardından program sona erdi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021