SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Yüzlerce Kişi Aynı Sofrada Buluştu

Yüzlerce Kişi Aynı Sofrada Buluştu

A - +

Aksaray Haberleri - 06.07.2015 - 14:56

Yüzlerce Kişi  Aynı Sofrada Buluştu

AKSARAY BELEDİYESİ HAFTA SONU YENİ MAHALLE İLE ZAFER, KALANLAR, BEDİR MUHTAR VE BAYRAM BABA MAHALLESİNDE MAHALLE İFTAR PROGRAMI DÜZENLEDİ
Aksaray Belediyesi, hafta sonunda 4 mahalleyi içine kapsayan 2 farklı iftar programı düzenledi. İlk program Yeni Mahallede gerçekleşirken ikinci iftar programı da Zafer, Kalanlar, Bedir Muhtar ve Bayram Baba Mahallesi ortak noktasında bulunan Hamit Acar Okulu bahçesinde düzenlendi. Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ile eşi Hasibe Yazgı her iki programa katılarak halkla sohbet etti “İftar programına katılan halkımıza teşekkür ediyorum. Sizlerle buluşmak ve burada olmaktan çok mutluyum” diyerek halkın içinde iftarını açtı.

İlk mahalle meclis ve iftar programı Yeni Mahallede gerçekleşti. Yeni Mahalle İlkokulu bahçesinde kurulan iftar sofrasında mahalle sakinlerini yanına giden Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, ‘Herkesin Mübarek Ramazan ayını tebrik ediyorum’ dedi.

İkinci mahalle meclisi ve iftar programı Hamit Acar İlkokulu Bahçesinde düzenlendi. Okul bahçesinde iftar sofrasına Zafer, Kalanlar, Bedir Muhtar ve Bayram Baba Mahallesinden katılım oldu. Başkan Yazgı eşi Hasibe Yazgı ile birlikte katıldığı programda büyük sevgi gösterileri ile karşılandı.

“Mahalle olarak sizden çok memnunuz”

İftar açmak üzere okul bahçesine gelen mahalle sakinleri Başkan Yazgı ve eşi Hasibe Yazgı’nın kendilerine ziyaret etmesini ilgiyle karşıladılar. Mahalle sakinleri, “Başkanım Mahalle olarak sizden çok memnunuz. Yıllardır asfalt olmayan mahallemize bu dönemde asfalt atıldı. Bizlere yardım etmek için kapımıza kadar geldiğinizi de gördük. Şimdide iftar programı ve sorunlarımızı dinlemek için Beyaz Masa’yı mahallemize getirdiniz” dediler.

Başkan Yazgı, hizmet noktasında hiçbir mahallenin geri planda kalmayacağını işaret ederek “Bizler beyaz masa olsun, sahada çalışan ekibimiz olsun her mahalleye gereken hizmeti götürmenin çabası içerisindeyiz. Biz hizmeti sizin ayağınıza getirmekle mükellefiz. Bu düstur düşüncesiyle çalışamaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021