SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Yuvalar Isınıyor, Yüzler Gülüyor

Yuvalar Isınıyor, Yüzler Gülüyor

A - +

Aksaray Haberleri - 17.11.2018 - 12:31

Yuvalar Isınıyor, Yüzler Gülüyor

Aksaray İHH İnsani Yardım Derneği’nin 10 gün önce başlattığı Soba Yardımı etkinliği ilde kabul gördü ve kısa zamanda yuvalar ısınmaya, yüzler gülmeye başladı.
Her yıl ihtiyaç sahipleri için il ve ilçelerde dağıtılmak üzere düzenlenen faaliyet, yalnız yaşayan yaşlılar veya küçük çocukların olduğu aileler öncelenerek yürütülüyor.
Yardım faaliyeti ile ilgili açıklama yapan Aksaray İHH İnsani Yardım Derneği Başkanı Önder ÖZKAN il genelinde ve yurtdışında yapılan faaliyetlerde Aksaray halkı olarak oldukça duyarlı bir duruş sergilendiğini söyledi. Halihazırda yerelde 7 yardım projesi yürüttüklerini ifade eden Özkan, projelere verilen destekten ötürü yetimler, öksüzler, ihtiyaç sahipleri ve hastalar adına tüm hayırseverlere teşekkür etti.
İlk olarak il merkezi ve Sultanhanı ilçesinde dağıtımların yapıldığını söyleyen Özkan, özellikle çocukların ve yaşlıların oldukça mutlu olduklarını ifade etti.
Soba yardımının devam ettiğini vurgulayan İHH Başkanı Özkan yardım etmek isteyenlerin facebook: İHH AKSARAY adresinden veya 05357338097 nolu telefondan kolaylıkla irtibat kurabileceklerini belirtti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021