SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Yozgat Şehit Aileleri ve Gazileri Aksaray’da

Yozgat Şehit Aileleri ve Gazileri Aksaray’da

A - +

Aksaray Haberleri - 21.10.2017 - 12:33

Yozgat Şehit Aileleri ve Gazileri Aksaray’da

Yozgat Şehit Yakınları ve Gazilerinden oluşan heyet Yozgat Valiliğince düzenlenen gezi programı kapsamında Aksaray’a geldi.

Aksaray Valisi Aykut Pekmez’in eşi Yeşim Pekmez Hanımefendi, Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç’ın eşi Dilek Yurtnaç Hanımefendi ile şehit yakınları ve gazileri ziyaret için geldikleri Somuncu Baba Külliyesinde karşıladı.

Aksaray Emniyet Müdürü Ali Karabağ’ın eşi Reyhan Karabağ ile misafirlerini ağırlayan Yeşim Pekmez Hanımefendi; Somuncu Baba’yı kabri başında ziyaret ederek dua eden misafirleri ile yakından ilgilenerek şehit yakınları ve gazileri Aksaray’da görmekten duydukları memnuniyeti iletti.

Somuncu Baba minyatür müzesini gezerek Şeyh Hamid-i Veli Somuncu Baba’nın hayatı hakkında bilgi alan heyet daha sonra Seyir terasında gün batımı izledi.

Yeşim Pekmez Hanımefendi, Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç’ın eşi Dilek Yurtnaç Hanımefendi himayesinde düzenlenen gezi programına katılan şehit yakınları ile bir süre sohbet etti. Misafirlerine Aksaray’ı anlatan Yeşim Pekmez Hanımefendi; şehit ailelerini daha geniş bir zamanda Aksaray’da görmekten memnuniyet duyacaklarını belirterek ziyaretleri nedeniyle teşekkür etti.

Heyet daha sonra Aksaray’dan uğurlandı.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021