SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Yozgat Belediye Başkanı Arslan Başkan Yazgı’yı Ziyaret Etti

Yozgat Belediye Başkanı Arslan Başkan Yazgı’yı Ziyaret Etti

A - +

Aksaray Haberleri - 04.10.2016 - 9:09

Yozgat Belediye Başkanı Arslan Başkan Yazgı’yı Ziyaret Etti

Hafta sonu Aksaray Belediyespor ile Yozgat spor arasında oynanan karşılaşmayı izlemek üzere Aksaray’a gelen Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı ziyaret etti. Her iki başkan, Belediyenin devam eden projelerinin inşaat alanını gezdi.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, mevkidaşı Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan’ı makamında karşıladı. Her iki Başkan, belediye olarak sürdürülen projeleri karşılıklı olarak birbirlerine aktardılar ve fikir alışverişinde bulundular.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve ziyaretin anısına Yozgat Başkanı Kazım Arslan’a hediye takdim etti.

Başkan Yazgı, mevkidaşı Aslan ile şehir merkezinde gezerken karşılaştıkları esnaflarla sohbet etti. Başkan Yazgı, Yozgat Belediye Başkanını ayrıca Zinciriye Medresesi ve Somuncu Baba Külliyesini gezdirdi.

Her iki başkan son olarak Azmi Milli ve Eski Terminal Dönüşüm Projesinin inşaat sahasını incelemelerde bulundular. Başkan Yazgı, projenin başlama süreciyle birlikte gelinen noktayı mevkidaşıyla paylaştı.

Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, Aksaray’ın çehresiyle birlikte bir dönüşüm içerisinde bulduğu söyledi. Projelerin ise göz doldurur nitelikte olduğunu belirtti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021