SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Yılbaşı Bileti Satışlarında Yoğunluk

Yılbaşı Bileti Satışlarında Yoğunluk

A - +

Aksaray Haberleri - 22.12.2017 - 10:07

Yılbaşı Bileti Satışlarında Yoğunluk

Yılbaşı bileti satışlarında yoğunluk… Aksaray’daki yılbaşı biletleri tükenmek üzere… 61 milyon TL büyük ikramiye kazandıracak biletlerde satış yoğunluğu…Milli Piyango’nun Yılbaşı Özel Çekilişi için günler öncesinde satışa çıkan bilet satışlarında yoğunluk yaşanıyor.
Milli Piyango İdaresi tarafından her yıl yılbaşında yapılan Yılbaşı Özel Çekilişi için nefesler tutuldu. Türkiye genelinde 38 milyon çeyrek, bir milyon 500 bin yarım ve 500 bin tam olmak üzere, yaklaşık 40 milyon adet basılan Milli Piyango biletlerinde, çekilişe sayılı günler kala Aksaray’daki satışlarda da yoğunluk yaşanıyor. Bu yıl yılbaşı biletleri ise çeyrek 15 TL, yarım 30 TL ve tam 60 TL’den satışa sunuluyor. Milli Piyango’nun Yılbaşı Özel Çekilişi’nde bu yılki büyük ikramiye ise tam 61 milyon TL.
“Satışlarımız güzel”
Aksaray’da 2 yıldır bilet satışı yaptığını dile getiren Milli Piyango Aksaray Bayii Aksaray Kuruyemiş Satış Görevlisi Serkan Şen, “İnsanlar bilet fiyatlarına alışık olduğu için bu sene hızlı çekiyor biletler. İdarelerde biletlerimiz tükenmek üzere. İnsanlar bilet satın almak için geldiklerinde ikramiyelerin kendilerine çıkmasını diliyorlar. Bu yüzden bilet talepleri biraz daha fazla. Güzel satışlarımız var, biletlerimiz bitmek üzere” dedi. “İkramiye Aksaray’ı sevdi” Bilet seçimi konusunda herhangi bir taktik olup olmadığı yönündeki soruyu da yanıtlayan Serkan Şen, “Bilet seçimi konusunda bir uğur yok ama insanlar rastgele çekerek, farklı illerden gelen biletlerden seçim yaparak şanslarını deniyorlar. Bilet seçeneklerimiz fazla. Seri biletlerimiz var. İstanbul – İzmir – Ankara – Aksaray biletleri var. Zaten Aksaray’da son zamanlarda çok ikramiye çıktı. İkramiyeler Aksaray’ı sevdi diyebiliriz. Bu yüzden çok geliyorlar” şeklinde konuştu. “İkramiye çıkarsa ev ve araba alırız” Aksaray Kuruyemişden Milli Piyango bileti satın alan bir çift ise ikramiyenin kendilerine çıkması halinde ev almak istediklerini söyledi; “İnşallah, çıksın diye bekliyoruz. Çıkarsa bir ev ve bir araba alırız. Kiracıyız çünkü kendimize ait bir ev alırız. Sonra da öncelikle kendi çevremizden başlamak üzere, garibanlara yardım ederiz. İki tane çeyrek bilet aldık. Şans işi zaten bu, taktiği yok. Çektik, artık gelirse. 2018 yılı herkes için hayırlı ve bereketli olsun.” “Aksaray çok şanslı, inşallah bu yıl bize çıkar” Bilet satın alan diğer bir kişi ise, “İnşallah, çıkar diye düşünüyorum. Biraz şanslıyım. Büyük ikramiye çıkarsa ne yapacağımı çıktıktan sonra düşüneceğim. Mutlaka planımız var ama önce çıksın, sonra düşüneceğim. Aksaray Kuruyemişden bilet almanın şanslı olduğunu daha önceden biliyorum. Onun için buraya geldim. Ben de şansımı denemek istiyorum. Aksaray son dönemde çok şanslı, inşallah bu yıl bize çıkar, öyle umut ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021