SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Yeşim Pekmez’den anlamlı hediye

Yeşim Pekmez’den anlamlı hediye

A - +

Aksaray Haberleri - 24.01.2017 - 10:17

Yeşim Pekmez’den anlamlı hediye

Aksaray Valisi Aykut Pekmez’in eşi Yeşim Pekmez, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine bağlı hizmet veren (Toplum Ruh Sağlığı Merkezi) TRSM’ini ziyaretinde verdiği sözü yerine getirdi.

“Ben de Varım” ekibinde yer alan şizofreni hastası Hasan Köksal’ın isteğini geri çevirmeyen Yeşim Pekmez, verdiği sözü yerine getirerek Hasan Köksal’a saz (bağlama) hediye etti.

Yeşim Pekmez’in gönderdiği anlamlı hediyesi, TRSM’de tedavi gören Hasan Köksal’ı iletildi.

Yeşim Pekmez’den saz hediyesini alan Hasan Köksal’a bir sürpriz de Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliğinden geldi.

Hastane yönetimi, Hasan Köskal’a saz (bağlama) eğitimi vermesi için Halk Eğitim Müdürlüğü ile resmi yazışmalar sonucu müzik ve bağlama dersi vermesi için bir öğretmen görevlendirilmesini sağladı.

Saz hediyesini alan Hasan Köskal’da, aslen Kırşehir’li olduğunu, Aksaray Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Topakkaya Bakım Merkezinde kaldığını ifade ederek;

“Saz çalmaya meraklıydım. Yeşim hanımdan, TRSM’yi ziyaretleri esnasında saz istemiştim. Saz (Bağlama) hediyemi hafta içinde aldım. Halk Eğitim Müdürlüğü de müzik ve bağlama dersi vermesi için bir öğretmen görevlendirdi. Yeşim hanıma anlamlı hediyesi ve hastane yönetimine de sundukları imkanlardan dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021