SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Yeşim Pekmez Hanımefendi Annelerin Anneler Gününü kutladı.

Yeşim Pekmez Hanımefendi Annelerin Anneler Gününü kutladı.

A - +

Aksaray Haberleri - 14.05.2017 - 12:26

Yeşim Pekmez Hanımefendi Annelerin Anneler Gününü kutladı.

Vali Aykut Pekmez’in eşi Yeşim Pekmez Hanımefendi Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile birlikte Anneler günü münasebetiyle Şehit anneleri, engelli anneleri, koruyucu anneler ve yetim annelerinden oluşan bir ekibi Vali konağında ağırladı.

Anneler ile bir araya gelen Yeşim Pekmez Hanımefendi, “Doğumdan ölüme kadar olan sürede dünyaya getirdikleri çocuklarına kol kanat geren, varlıklarıyla hayata ayrı bir anlam katan, sevgi ve şefkat dolu yürekleriyle çocuklarına yol gösteren, onların ülkelerine ve topluma yararlı birer fert olarak yetişmelerinde bir kılavuz görevi gören annelerimizin hakkı hiç bir şekilde ödenemez. Buradan bitin annelerin Anneler Gününü kutlarım” dedi.

Yeşim Pekmez hanımefendi ile birlikte Aksaray Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Akın’ın eşini Zeliha Akın, 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı İlker Akkaş’ın eşini Semiha Akkaş ve Aksaray İdare Mahkemesi Başkanı Osman Erkan’ın eşi Emine Erkan hanımefendiler de katıldılar.

Yeşim Pekmez Hanımefendi misafirleri ile bir süre sohbet ettikten sonra annelere Anneler Günü hediyelerini taktim etti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021