SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Yeşim Pekmez: “Devletimiz imkânları vatandaşlarının hizmetinde”

Yeşim Pekmez: “Devletimiz imkânları vatandaşlarının hizmetinde”

A - +

Aksaray Haberleri - 03.05.2018 - 11:33

Yeşim Pekmez: “Devletimiz imkânları vatandaşlarının hizmetinde”

Aksaray Valisi Aykut Pekmez’in eşi Yeşim Pekmez Hanımefendi Sosyal Ekonomik Destek Hizmeti ve Engelli Evde Bakım Hizmetinden yararlanan aileler ile görüştü. Hizmetin çok önemli ve değerli olduğunu kaydeden Pekmez; “Sosyal devlet anlayışı kapsamında sunulan bu hizmet sayesinde vatandaşlarımıza önemli destekler sağlanıyor” dedi.

Yeşim Pekmez Hanımefendi beraberinde Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Seyfullah Sarıgül’ün eşi Semiha Sarıgül, Aksaray Kaymakam Adayı Fatmagül Dalmış, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsrafil Aktürk ile Sosyal Ekonomik Destek Programından yararlanan Emine Turhan ile Engelli Evde Bakım Hizmetinden yararlanan Rana Baş’ı ziyaret etti.

Ailelerle görüşerek yararlandıkları hizmet hakkında görüşen Yeşim Pekmez Hanımefendi; devletin sosyal ekonomik yönden binlerce aileye destek sağladığını bu desteklerin çok önemli olduğunu söyledi.

Ailelerin maddi anlamda bir yere kadar yapabildikleri tedavi ve diğer ihtiyaçlar için devlet desteği ile çok önemli engeli aştığını belirten Pekmez; bu hizmet sayesinde vatandaşların kendi kendine yetebilir hale geldiğini söyledi.

Sosyal Devlet anlayışı kapsamında kamu imkan ve kaynaklarının her zaman vatandaşların hizmetinde olduğunu ancak; geniş maddi imkanlara sahip hayırseverlerin de çevresini gözetmesi gerektiğini belirten Pekmez : “İnancımız gereği müşkül durumdaki insanlara yardım etmemiz gerekiyor. Bu noktada çevremize bakmalı imkânlarımız nispetinde gözetilmesi gereken veya desteklenmesi gereken kişi ve ailelere de gerekli ilgili göstermeliyiz’ dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021