SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Yeşiltepeliler CHP’lilere Sahip Çıktı

Yeşiltepeliler CHP’lilere Sahip Çıktı

A - +

Aksaray Haberleri - 11.06.2018 - 13:31

Yeşiltepeliler CHP’lilere Sahip Çıktı

Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray Milletvekili adayları Ali Abbas Ertürk, Ramazan Fidan, Pelinsu Yıldırım, İl Başkanı Ramazan Koçak ve İl ilçe yöneticileri CHP’li Yeşiltepe Belediye Başkanı Tahsin Çelik tarafından düzenlenen, yaklaşık 1500 kişinin katıldığı İftar programında Yeşiltepelilerle bir araya geldiler. Yeşiltepe’de coşkulu şekilde karşılanan CHP’lilere ilgi, sevgi çok büyüktü. Yeşiltepeliler CHP adaylarını bağırlarına basarak “ 24 Haziranda sizlerleyiz” dediler.
CHP Milletvekili adayı Ali Abbas Ertürk “Bizleri çok büyük coşku ile karşılayan hemşehrilerimizin bizlerden beklentileri çok. 15 yıldır milletvekillerinden göremedikleri hizmeti de telafi edecek şekilde çok çalışacağız. Belediye Başkanımız Tahsin Çelik bizim referansımızdır. “ dedi.
BANKALARIN KÖLESİ HALİNE GETİRİLEN KÖYLÜ BİZİM İKTİDARIMIZDA MİLLETİN EFENDİSİ OLACAK
CHP Aksaray Milletvekili adayı Ali Abbas Ertürk, Yeşiltepe’de çiftçilere de seslenerek, “Bankaların kölesi olmaktan sizleri kurtarıp, milletin efendisi yapacağız” dedi. Ertürk konuşmasında “ Çiftçilerimizin Bankalara olan kredi borçlarının faizlerini sileceğiz. Çiftçilerimiz bankalara bağımlı olmadan üretim yapacak. Mazot çiftçilerimize 3 TL’ ye vereceğiz. Çiftçilerimizin girdi maliyetlerini düşürerek, döktükleri alınterlerinin karşılığını almalarını sağlayacağız. Tarıma dayalı sanayi yatırımları yapacağız. İktidarımızda kamuda ilave 40 bin Ziraat Mühendisi ve Veteriner Hekimi istihdam ederek, üreticilerimize teknik ve tıbbi destek vereceğiz” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021