SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Yeniden Refah Partisinden coşkulu İftar

Yeniden Refah Partisinden coşkulu İftar

A - +

Aksaray Haberleri - 26.05.2019 - 23:12

Yeniden Refah Partisinden coşkulu İftar

Necmettin Erbakan’ın oğlu Fatih Erbakan liderliğinde kurulan ve İl Başkanlığı’nı kentimizin tanınmış diş doktorlarından Dt. Serkan Şimşek’ın üstlendiği Yeniden Refah Partisi, il ve ilçe teşkilatlarını iftar programında bir araya getirdi.
Dönemin Refah Partisi Genel Başkanı Necmettin Erbakan’ın oğlu Fatih Erbakan’ın liderliğinde yeni bir oluşuma giden ve teşkilatlarını kuvvetlendirmeye devam eden Yeniden Refah Partisi İl Başkanlığı iftar programı düzenledi. İftar programına, İl, ilçe gençlik ve kadın kolları teşkilatları ile çok sayıda davetli katıldı. İftar programının açılış konuşması için kürsüye çıkan ve davetlilere teşekkür eden Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Serkan Şimşek, “Partimizi yaşanabilir, büyük Türkiye’yi, İslam birliğini kurmak için kurduk. Yeniden Refah Partimizi milletimizin büyük bir ihtiyacı olduğu için kurduk.” Yeniden Refah Partisi’nin emin adımlarla iktidar yolculuğuna devam ettiğini söylerken, başta Genel Başkan Fatih Erbakan adına olmak üzere tüm katılımcılara teşekkür etti. Daha sonra iftar hakkında gazetemize özel açıklamalarda bulunan başkan Şimşek,” Bugün gerçekten çok yoğun bir kalabalık var. Beklediğimizin çok üstünde bir sayı ile karşılaştık. Bu da Yeniden Refah Partisi’ne olan ilginin göstergesidir. Bizleri mutlu ettiler. Yeniden Refah Partisi emin adımlarla yoluna devam ediyor. Ben bu rüzgarla ilk seçimde parlementodayız diyorum” ifadelerini kullandı.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021