SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Yeni Hastanenin Alt Yapısı Tamamlanıyor

Yeni Hastanenin Alt Yapısı Tamamlanıyor

A - +

Aksaray Haberleri - 21.03.2018 - 9:46

Yeni Hastanenin Alt Yapısı Tamamlanıyor

Aksaray Belediyesi, Tacin Mahallesinin alt yapı çalışmalarına devam ediyor. Çalışmaları yeni hastane bölgesinde yoğunlaştıran Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri daha öncede kanalizasyon ve içme suyu şebeke hatlarını yenilediği hastane güzergâhında asfalt öncesi yağmursuyu şebeke hattını döşeme çalışmalarına başladı.

Aksaray Belediyesi Tacin Mahallesindeki yeni hastanenin alt yapı hizmetlerini hazırlanan plan cetvelinde sürdürüyor. Daha önce hastaneye bağlı olarak kanalizasyon ve içme suyu hattını yenileyen Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri, yağmursuyu şebeke hattı çalışması yapıyor.

Su ve kanalizasyon müdürlüğüne bağlı ekipler Yeni hastane bağlantı yolu üzerinde Q600’lük beton boru ile 800 metre yağmursuyu şebeke hattı döşüyor.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Tacin Mahallesinde alt yapı çalışmalarında sona gelindiğinden bahseden Başkan Yazgı, “Ekiplerimiz hızlı bir şekilde yeni hastanenin açılışına kadar o bölgede olan alt yapı ve üst yapı çalışmalarını bitirecek” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021