SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Yeni Başkan Murat Tekin ve Yönetiminden Başkan Yazgı’ya Ziyaret

Yeni Başkan Murat Tekin ve Yönetiminden Başkan Yazgı’ya Ziyaret

A - +

Aksaray Haberleri - 30.03.2018 - 14:23

Yeni Başkan Murat Tekin ve Yönetiminden Başkan Yazgı’ya Ziyaret

Geçtiğimiz günlerde yapılan olağan genel kurul sonrasında Madeni Sanatkârlar Esnaf Odası Başkanlığına seçilen Murat Tekin ile yönetim kurulundan oluşan heyet, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Madeni Sanatkârlar Esnaf Odası Başkanı Murat Tekin, seçimden hemen sonra görevi devraldıklarını duyurdu. Önceden olduğu gibi bugün itibariyle sanayi esnafıyla birlik içinde olacaklarını aktardı.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, başkanlığa seçilen Murat Tekin ve yönetimini tebrik ederek başarılar diledi.

Ziyarette, öncelikli olarak Aksaray Yeni Küçük Sanayi Sitesi kentsel dönüşüm projesinden bahseden Başkan Yazgı, “TOKİ aracılığı ile yapacağımız sanayi sitemizin ihalesi sonuçlandı. Geçtiğimiz günlerde sanayi esnafıyla bir toplantı yaparak işyerleri için belirlenen fiyatları açıklamıştık zaten. İhaleyi alan firmamız belli. Güçlü bir firma. Nisan ayı için şehrimize gelecekler ve şantiyeyi kurmaya başladılar. Biran önce inşaat çalışmalarına başlayacaklardır. Bu projede bizleri yalnız bırakmayan esnaf oda başkanlarımıza ve esnaflarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Yazgı, Belediye olarak her zaman meslek odaları ve sivil toplum örgütleriyle uyumlu çalışma sergilendiğini sözlerine ekledi. Ziyaretine gelen heyete teşekkür etti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021