SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Yazgı, Belediye TV’ye konuk oldu

Yazgı, Belediye TV’ye konuk oldu

A - +

Aksaray Haberleri - 16.03.2018 - 15:26

Yazgı, Belediye TV’ye konuk oldu

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Basın yayın halka ilişkiler müdürlüğüne bağlı Belediye TV’de bir ilke imza atarak canlı olarak yayınlanan ‘Başkanla Özel’ programına konuk oldu. Başkan, gündemi değerlendirdiği yayında, sosyal medya aracılığı ile sorulan sorulara cevap verdi.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, hayata geçirdiği projeler arasında olan Belediye TV’nin yayınına konuk oldu. Başkan Yazgı, moderatörlüğünü Dilek Gök’ün yaptığı ‘Başkanla Özel’ programıyla ekran karşına çıktı.

Başkan Yazgı, Yeni Küçük Sanayi Sitesi ile ilgili olarak sanayici esnaflarıyla yaptığı toplantıyı değerlendirdi ve bu proje için “TOKİ’nin Türkiye’de tek seferde yapmış olduğu en büyük sanayi projesidir” ifadelerini kullandı.

Başkan Yazgı açıklamasında Atatürk Bulvarı’na canlılık kazandıran Piri Mehmet Paşa Alt Geçit ve Piri Mehmet Paşa Çarşısı’na vurgu yaptı. TMO ait arazide kaldırılan siloların yerine Selçuklu Park projesine değindi.

Projeleri başlık halinde açıklayan Başkan Yazgı, Engelli Koordinasyon Merkezi, Akmek’te açılan kurslar, Selime Sultan Kadın Aktivite Merkezi, Kadın Koordinasyon Merkezi, Cumartesi pazarı kurulan Hanımeli Pazarı, festivaller, Ramazan Sokağı, sosyal ve kültürel sanat etkinlerinden bahsetti.

Belediye bünyesinde bulunan spor kulüplerinin iyi bir noktada olduğunu açıklayan Başkan Yazgı, birçok dalda Aksaray Belediyespor’un adından söz ettirdiğini söyledi.

Canlı olarak yayınlanan programda, Aksaraylı izleyici sınırlarını aşarak yurtiçi ve yurt dışından kendisini izleyenlerden sosyal medya aracılığı ile mesajlar alan Başkan Yazgı, kendisine yöneltilen birçok soruya açıkça cevap verdi. Mesajların çoğunluğu destek niteliğinde olunca Başkan Yazgı, kendisini takip eden ve izleyen herkese teşekkürlerini sundu.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021