SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Yaya Geçitleri Papatyalarla süslendi

Yaya Geçitleri Papatyalarla süslendi

A - +

Aksaray Haberleri - 29.05.2017 - 13:32

Yaya Geçitleri Papatyalarla süslendi

Aksaray’da çok yoğun bir çalışma dönemine giren Aksaray Belediyesi, altyapı ve asfalt hizmetlerinin yanı sıra görsel güzelliğe de çok büyük önem veriyor.

Ebulfeyz Elçibey Caddesinde ilk önce altyapı çalışması yapan Aksaray belediyesi daha sonra sıcak asfalt, yol çizgi ve trafik işaretleri çalışmalarını gerçekleştirdi.

Bu arada Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ’de Aksaray’da ilk defa yaptığı bir çalışma ile dikkatleri üzerine çekti. Adliye önündeki yolların sıcak asfaltının tamamlanmasıyla harekete geçen Aksaray Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, yol çizgileri ve trafik işaretlerini yaptıktan sonra yaya geçitlerini Papatya çiçeği modeli ile süsleyerek yaya geçitlerine çok güzel bir görünüm kazandırdılar.

Aksaray Belediyesinin ilk defa yaptığı çiçekli yaya geçidi modeli vatandaşlar tarafından çok beğenildi. Vatandaşlar “ Belediyemiz Yaya geçitlerine papatya görünümü vererek Aksaray’da çok güzel bir uygulama yapmış. Bu uygulamanın şehrimizdeki tüm yaya geçitlerinde olmasını istiyoruz” diyerek yapılan hizmetten dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021