SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Yatırıma başlanmayan parseller yeni yatırımcılara tahsis ediliyor

Yatırıma başlanmayan parseller yeni yatırımcılara tahsis ediliyor

A - +

Aksaray Haberleri - 03.09.2015 - 16:01

Yatırıma başlanmayan parseller yeni yatırımcılara tahsis ediliyor

Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Toplantısı Vali Şeref Ataklı başkanlığında yapıldı. Toplantıya Yönetim Kurulu üyeleri İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş ve OSB Bölge Müdürü İsmet Çağlar katıldı.

Vali Şeref Ataklı yönetim kurulunun OSB’den sanayi parseli tahsis edilen ancak OSB Kanununun öngördüğü süreler içinde yatırımını gerçekleştirmeyen yatırımcıların tahsislerin iptali ile ilgili daha önce alınan kararını hatırlatarak, verilen sürede yatırıma başlanmayan iki yatırımcı kuruluşa yapılan parsel tahsisinin iptal edildiği ve yeni yatırım talebinde bulunan 2 yeni yatırımcıya tahsis edildiğini söyledi.

Aksaray’da yatırım ve istihdamın arttırılması için gayret gösterdiklerini ifade eden Vali Ataklı, yatırım için parsel tahsisi yapılan yatırımcıların yatırımlarını bir an önce gerçekleştirmelerini istedi.

Yatırımlarını tamamlayan ve tapu talebinde bulunan yatırımcıların tapularının verilmesi kararı aldıklarını belirten Vali Ataklı açıklamasında: ‘’OSB’nin genel ihtiyaçlarını yönetim kurulu üyelerimizle görüştük. OSB’nin temizliği ile ilgili yol süpürme aracı alınması ve OSB içindeki atık su arıtma tesislerinin geleceğe dönük olarak kapasitesinin arttırılması için proje çalışmalarına başlatılması kararı alındı.’ dedi.

Vali Ataklı, 50 kişinin istihdamının öngörüldüğü 15 bin metrekare parselin iki yatırımcıya tahsis edildiğini ifade ederek tahsislerin yatırımcılara ve Aksaray’a hayırlı olması dileğinde bulundu.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021