SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Yaşlı Çift Altı Gündür Kayıp

Yaşlı Çift Altı Gündür Kayıp

A - +

Aksaray Haberleri - 13.02.2015 - 15:17

Yaşlı Çift Altı Gündür Kayıp

Aksaray’da, altı gün önce kayıplara karışan bir çift, polis ve jandarma ekipleri tarafından aranıyor.
Edinilen bilgiye göre, 6 gün önce Sağlık kasabasındaki evlerinden ayrılan dini nikahlı Kadir Akel (52) ve Yeni Dünya Doğu (52) çiftinden bir daha haber alınamadı. Bu nedenle yaşlı çiftin yakınları polise ve jandarmaya başvuruda bulundu. Polisin ve jandarmanın yaptığı araştırmalar neticesinde yaşlı çiftin izine rastlanmadı. Olayla ilgili bazı delillere ulaşan İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri İstanbul’da bir şüphelinin peşine düşerken, Aksaray’da da bir kişi gözaltına alındı.
Yaklaşık beş yıl önce eşini kaybeden ve 4 dört yıl önce de Yeni Dünya Doğu isminde bir kadınla evlenen Kadir Akel’in kızı Şerife Kırlı (32), “5 gündür yok. Pazar akşamından beri yok. Buradan 2-3 kişi varmış yanında. O adamlar arabayı çıkarıyormuş. Görenler öyle diyor. O kadın da buradaydı pazar günü, o da ne zaman kayboldu bilmiyorum. Kendi halinde tavuklara bakardı. Yine mutlaka bu eve gelirdi. Telefonuna da ulaşamıyoruz. Kadın tarafından şüpheleniyoruz kardeşim. Onlar mı bir şey yaptı, kaç tane kişi var. Kadın yalancının biriydi. Kaç ismi vardı kadının. Bizim burada Fatma diye biliyorduk, asıl kimliği Yeni Dünya Doğu. Her yeri aradık ama yok. Kıza bakmaya gittik demiş, polisleri oraya yönlendirmiş. Ben devletten babamın bulunmasını istiyorum. Allah rızası için gören bilen yardım etsin. Sağ mı, ölü mü diri mi bilmiyoruz. Ben babamın bulunmasını istiyorum” dedi.
Kaybolan Kadir Akel ve Yeni Dünya Doğu’nun komşusu Ramazan Uzun (54) ise, en son bahçeden araç çıkarırlarken gördüğünü belirterek, “Evin arkasından iki kişi geçti bu tarafa. Sonra bir arabada 3 kişi vardı. O gün bugündür yok” dedi.
Olayla ilgili araştırma ve soruşturma sürüyor.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021