SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Yardımlar tek elden yapılacak

Yardımlar tek elden yapılacak

A - +

Aksaray Haberleri - 27.12.2016 - 11:10

Yardımlar tek elden yapılacak

Aksaray’da misafir edilen sığınmacılara yapılacak yardımların düzenli ve ihtiyaçlarının belirlenerek yapılması için sivil toplum kuruluşları bir araya geldi. Tek merkezde toplanacak ayni ve nakdi yardımlar; yerinde tespitlerle ihtiyaç sahibi sığınmacılara dağıtılacak.

AK Parti Aksaray İl Başkanı Abdulkadir Karatay beraberinde; Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, AKİMDER Başkanı Kuddusi Bakar, Memur-Sen Aksaray Şube Başkanı Murat Günaydın, Aksaray Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkan Vekili Veysel Öztürk, OSİAD Başkanı Serdar Öngün, Kızılay Aksaray Şube Başkanı Efraim Şişman, Aksaray Çevre Koruma Derneği Başkanı Yusuf Özdemir ile Vali Aykut Pekmez’i ziyaret etti.

Ziyarette Aksaray’daki sığınmacılar ve durumu hakkında Vali Aykut Pekmez ile görüş alışverişi yapan heyet üyeleri Aksaray’da misafir edilen sığınmacılar için yapılan yardımların tek elden yapılması; düzenlenecek kampanyalarında birleştirilerek tek bir merkezden yürütülmesi kararı aldıklarını söylediler.

Vali Pekmez: “Bu birlik ve beraberlik çok anlamlı”

STK’lar ve diğer kurum ve kuruluşların çeşitli yardım kampanyaları düzenlediklerini ve ihtiyaç sahibi sığınmacılara yardımlar yaptığını belirten Vali Aykut Pekmez; ortak koordinasyon ve işbirliği ile Aksaray’daki misafir sığınmacıların ihtiyaçlarının karşılanacağını; bu birlik ve beraberliğin çok anlamlı olduğunu söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Vali Pekmez; heyet üyelerine gösterdikleri duyarlılık nedeniyle teşekkür etti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021