SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Volkan Eroğlu Belediye Başkan Aday Adayı Oldu

Volkan Eroğlu Belediye Başkan Aday Adayı Oldu

A - +

Aksaray Haberleri - 10.11.2018 - 18:14

Volkan Eroğlu Belediye Başkan Aday Adayı Oldu

Ak Parti’nin 2002 yılındaki kuruluşundan bu yana partinin hemen hemen tüm kademelerinde görev alan 42 yaşındaki Makine Mühendisi ve işadamı AK parti’den Belediye Başkan aday adaylık başvurunu dün Parti binasına gelerek kalabalık bir ekiple yaptı. AK Parti’de il yönetim kurulu üyesi, İl genel Meclisi üyeliği ve iki dönem belediye meclisi üyeliği yapan Volkan Eroğlu 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde AK Parti Aksaray Belediye Başkan aday adayı oldu.

Adaylık başvurusu yapan Volkan Eroğlu, Doğduğumuz, doğduğum şehirde, büyük bir haz alarak yaşadığım Aksaray’da, dostlukları arkadaşlıkları cefayı ve vefayı tanıdığım Aksaray’ımıza , hizmet edebilmek amacıyla önümüzde yapılacak yerel seçimlerde içerisinde bulunmaktan onur ve gurur duyduğum AK Parti’den aday adaylığımı sizden huzurunda açıklamaktan büyük onur ve şeref duyuyorum.” dedi.

“Daha Güzel, Daha Yaşanabilir Bir Aksaray İçin Hep Birlikte Emek Harcayalım Diyorum”

AK Parti’de 2019 Mart Yerel seçimleri öncesi belediye başkan aday adaylığı başvuru sürecinin 5 Kasım-12 Kasım tarihleri arasında alınacağının açıklanmasının ardından dün il, ilçe ve belde belediye başkanlığı aday adaylığı müracaatları hız kazandı.

AK Parti’den Aksaray belediye başkan aday adaylığı için AK Parti İl Binası’na gelerek ilk müracaatı yapan isim; 2003 yılından bu yana AK Parti Teşkilatı’nda başkan yardımcılığı, ardından İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis Üyeliği yapan Makine Mühendisi Volkan Eroğlu oldu.

MİTİNG GİBİ BAŞVURU

Volkan Eroğlu AK Parti İl Binasına gelerek Aksaray Belediye Başkan Aday Adaylığı için müracaatını yaptı. Eroğlu’nu aday adaylığı müracaatında, beraber görev yaptıkları mevcut AK Partili Belediye Meclisi Üyeleri, AK Parti’de çeşitli kollarda görev alan yol arkadaşları ve aile fertleri yalnız bırakmadı. AK Parti Aksaray Belediye Başkan aday adaylığı müracaatını yapan Volkan Eroğlu’na parti rozetini AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy taktı.

“AKSARAYLILAR NE DÜŞÜNÜYORSA BİZ DE AYNINI DÜŞÜNÜYORUZ”

Eroğlu müracaatının ardından yaptığı açıklamada “2003 yılından bu yana mensubu olmaktan onur ve gurur duyduğum Parti’mden; doğduğum, doyduğum, büyük bir haz alarak yaşadığım, arkadaşlığı, cefayı, vefayı tanıdığım bu şehre hizmet edebilmek amacıyla 2019 Mart ayında yapılacak seçimlerde saygı değer Aksaray kamuoyunun huzurunda Aksaray Belediye Başkan Aday Adaylığımı açıklamaktan büyük onur ve gurur duymaktayım. Bizim bir aşkımız, bizim bir sevdamız, bir yol haritamız var. Bu aşkın, bu sevdanın öznesinde güzel ve yaşanılan bir Aksaray var.

Sevgi emek ister, emeksiz hiçbir şey olmaz. Biz sizlerle ve Aksaray halkıyla daha güzel, daha yaşanabilir Aksaray için hep birlikte emek harcayalım istiyoruz. Umarım bu süreci hep birlikte yönetiriz. Hayatımda çok sevdiğim bir söz vardır ‘Gözlerin rengi ve şekli ne kadar farklı olursa olsun gözyaşlarımız aynı renktir’ Aksaray halkı ne düşünüyorsa bizler de aynını düşünüyoruz. Bu süreçte aday adayı arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Daha güzel daha yaşanılabilir Aksaray için çıktığımız bu yolda, kıymetli hemşerilerimden dualarını eksik etmemelerini diliyor, kıymetli Aksaraylılara en derin selam ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

VOLKAN EROĞLU KİMDİR?

1976 yılında Aksaray’da doğan Volkan Eroğlu, ilk, orta ve lise tahsilini Aksaray’da, üniversiteyi Dumlupınar Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü’nde bitirdi. İngiltere’de dil eğitimi alan Volkan Eroğlu 2003 yılında AK Parti’de il başkan yardımcılığı, AR-GE başkan yardımcılığı, 2004-2009 yılları arasında AK Parti’den İl Genel Meclisi Üyeliği yaptı.

Volkan Eroğlu 2005 yılında profesyonel ligde Aksaray Spor Kulübü Başkanlığı görevinde bulundu. 2009 yılından AK Parti Aksaray Belediye Meclis Üyesi seçilen Volkan Eroğlu, mevcut Belediye Meclis üyeliği görevini sürdürmekte. Organize Sanayi Müteşebbis Heyeti Denetleme Görevini de sürdüren Eroğlu evli ve 3 çocuk babasıdır. Eroğlu ayrıca iyi derecede İngilizce bilmektedir.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021