SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Verimli öğretim yılı için öğretmenlere seminer

Verimli öğretim yılı için öğretmenlere seminer

A - +

Aksaray Haberleri - 02.09.2015 - 9:56

Verimli öğretim yılı için öğretmenlere seminer

Hüseyin Cahit korkmaz Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinde okulların açılmasına az bir süre kala yapılan seminer ile öğretmenler yeni eğitim ve öğretim dönemine hazırlanıyorlar.

Hüseyin Cahit korkmaz Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri okulların açılmasına az bir zaman kala başlayan seminer dönemini etkili bir şekilde değerlendiriyor.Yeni eğitim öğretim yılını daha verimli geçirmek için belirlenen konularda planlama yaparak her gün belirli zamanlarda ilgili branş öğretmenleri tarafından verilen eğitimlerle gerçekleştiriliyor.Yapılan seminerlerle ilgili açıklama yapan Okul Müdürü Hızır Faruk Maraşlıoğlu; “Öğrencilerimize daha verimli daha güzel nasıl yararlı olabiliriz, bunun çalışmasını yaptık. Her konuda fikir alışverişi yaparak eksik ve geliştirilmesi gereken konularda beyin fırtınası yaptık. Yeni eğitim öğretim yılına en güzel şekilde hazırlanmak için neler yapacağız onların notlarını aldık dedi.”dedi. Seminere katılan öğretmenler de faydalı bir çalışma olduğunu eksik ve yapılması gerekenler hakkında fikir alışverişi yapma fırsatı bulduklarını ifade ettiler.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021