SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Vergide Adalet Sağlansın

Vergide Adalet Sağlansın

A - +

Aksaray Haberleri - 06.11.2019 - 14:25

Vergide Adalet Sağlansın

Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (TÜRK-İŞ), mevcut vergi düzenlemelerine ilişkin değerlendirmelerini ve yeni bir düzenlemede yer alması gerektiğini düşündüğü taleplerini geçtiğimiz ay siyasi parti grup başkanvekillerine, ilgili bakanlara, komisyon başkan ve üyeleri ile milletvekillerine yazılı olarak iletmişti.

Fakat TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda kabul edilen yeni vergi düzenlemesinde, TÜRK-İŞ Konfederasyonu’nun görüş ve önerilerinin yeterince dikkate alınmadığını görülmüştür.

TÜRK-İŞ vergi konusundaki taleplerini kitlesel düzeyde kamuoyunun gündemine tekrar taşımak için 6 Kasım 2019 Çarşamba günü saat 13.00 itibariyle bütün illerde ve işyerlerinde bir imza kampanyası düzenliyor.
Türk-İş Aksaray İl temsilciliği olarak konfederasyona bağlı sendika temsilcileri ve Türk Kamu Sen İl temsilciliği ile birlikte “Vergide Adalet Sağlansın ” basın açıklaması gerçekleştirildi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021