SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Vergi Borcu Olmayan Aksaray Belediyesi’ni Tebrik Ediyorum

Vergi Borcu Olmayan Aksaray Belediyesi’ni Tebrik Ediyorum

A - +

Aksaray Haberleri - 28.02.2017 - 8:04

Vergi Borcu Olmayan Aksaray Belediyesi’ni Tebrik Ediyorum

Aksaray Defterdarı Uğur Arslan, Vergi Dairesi Müdürü Metin Çalışkanoğlu, Personel Müdürü Asuman Arı ve Gelir Müdür Vekili Ekrem Mutlu ile birlikte Vergi Haftası dolayısıyla Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Defterdar Uğur Arslan günün anlam ve önemine binaen yaptığı konuşmada vergi haftası ile ilgili yapılacak etkinlikler hakkında bilgi aktardı. Arslan “ Aksaray’da vergi rekortmenlerimiz var. Kurumlar ve Gelir vergisi mükelleflerimizi de ziyaret edeceğiz. Onlara sayın bakanımızın imzalamış olduğu Teşekkür belgelerini elden takdim edeceğiz. Sayın Valimizi ve sizi ziyaretle başladık. Bizi kabul ettiğiniz için çok teşekkür ediyoruz. Bu arada Aksaray belediyesi olarak herhangi bir borcunuzda yok. Maliye Bakanlığı olarak gerçekten bu konuda da sizleri tebrik ediyorum. Bugüne kadar ben 9 ilde çalıştım. Aksaray belediyesi vergi borcu olmayan tek belediye diyebilirim. Bu konuda Aksaray bir farkındalık yaratmış. Ben sizi tebrik ediyorum” dedi.

Başkan Yazgı ise Vergi Haftasının hayırlı olması temennisinde bulunarak “Değerli defterdarımıza ve beraberindeki arkadaşlarımıza vergi haftası dolayısıyla bizi ziyaret etmelerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Vergi bilinci hakikaten önemli. Vergi vererek yeni yatırımlar yapılıyor. O nedenle vergi vermenin ne kadar önemli olduğunun bizler farkındayız. Farkında olmamızın en güzel örneği ve göstergesi de belediye olarak borcumuzun olmamasıdır. Bu noktada hem belediye çalışanlarımıza hem de belediyemizin yapmış olduğu bu hizmetlerden dolayı da arkadaşlarıma ben teşekkür ediyorum. Bundan sonraki çalışmalarımız da sizlerle birlikte uyumlu bir şekilde devam edecektir. Birçok noktada ortak yaptığımız çalışmalar var. Bunun içinde size ve ekibinize teşekkür ediyorum. İnşallah vergi bilinci hem Aksaray’ımıza hem de vergisini veren bütün vatandaşlarımıza yansır. Çalışmalarınızda başarılar diliyor, Vergi Haftanızı kutluyorum” İfadelerini kullandı.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021