SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Verenel İle İyiliğe Can Kurban

Verenel İle İyiliğe Can Kurban

A - +

Aksaray Haberleri - 17.09.2015 - 13:24

Verenel İle İyiliğe Can  Kurban

–Başkan Yardımcısı Celal Altın, Bangladeş’teki Kurban bayramı organizasyonuna Aksaray’ı temsilen Din-Bir-Sen Başkan Yardımcısı Tahsin Dilekçi’nin katılacağını bildirdi.

Verenel Derneği Aksaray Şubesi her yıl olduğu gibi bu yılda Afrika’daki Müslümanlar için kurban bağışlarını ihtiyaç sahibi insanlara memleketlerinde ulaştırıyor.

Verenel Derneği Aksaray Şubesi önümüzdeki Kurban Bayramı’nda yurt içi ve yurt dışındaki Müslümanlara kurban bağışlarını iletecek.

Dernek yetkilileri, bu yılda Aksaray’da yaşayan hayırseverlerin kurban bayramında ihtiyaç sahibi insanlara yapacağı destekleri bekliyorlar.

Verenel Derneği Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Celal Altın, Verenel Derneği Aksaray Şubesi olarak bu yılda Afrika Ülkesi Bangladeş de ki ihtiyaç sahibi Müslümanlara Tahsin Dilekçi tarafından kurban bağışlarını iletileceğini belirtti. On sekiz ülkede kurban bağışın da bulunacaklarını ifade eden Celal Altı, tüm hayırseverlere kurban bağışı konusun da çağrı da bulunarak yurt dışı kurban bedelinin 370 TL, Yurt içi kurban bedelinin ise 650 TL olduğunu kaydetti.

Başkan Yardımcısı Celal Altın, Verenel Derneğinin Bangladeş’te ki kurban organizasyonuna Aksaray’ı temsilen Din-Bir-Sen Başkan Yardımcısı Tahsin Dilekçi’nin katılacağını bildirdi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021